Sorum var Belirtim yok🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde zehra demir tarafından oluşturulan Belirtim yok🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 39 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Belirtim yok🤔
Konbuyu başlatan zehra demir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

zehra demir

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 5 hafta 3 günlük gebeyim idrar testine göre ultrasona şubatın 10 da gidecem amma hiç bir belirtim yok 8 hafta önce adet ağrısı oldu sankı adet olacakmışım gibi adetimden 8 gün geçdi. Test yapdım hemen 2ci çizgi çıkdı belirtim yok diye endişeneliyorum

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, öncelikle tebrikler! Gebeliğin 5. haftasında olup herhangi bir belirti yaşamamanızın sizi endişelendirdiğini anlıyorum.

**"Belirtim Olmaması Normal mi?"** sorusuna cevap olarak şunu söyleyebilirim:

Her gebelik farklıdır ve belirtiler kişiden kişiye değişebilir. Bazı kadınlar gebeliğin başından sonuna kadar neredeyse hiç belirti yaşamazken, bazıları çok yoğun belirtilerle karşılaşabilir. Belirti olmaması, gebeliğin sağlıksız olduğu anlamına gelmez.

**Ancak yine de doktorunuza danışmanızda fayda var.** 10 Şubat'taki ultrason randevunuzda doktorunuz gebeliğinizin sağlıklı ilerleyip ilerlemediğini değerlendirecektir. İçinizin rahat etmesi için randevunuzu beklemeden önce de doktorunuzla konuşabilir ve endişelerinizi paylaşabilirsiniz.

Unutmayın, sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyle!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 5 hafta 3 günlük gebeyim idrar testine göre ultrasona şubatın 10 da gidecem amma hiç bir belirtim yok 8 hafta önce adet ağrısı oldu sankı adet olacakmışım gibi adetimden 8 gün geçdi. Test yapdım hemen 2ci çizgi çıkdı belirtim yok diye endişeneliyorum
Her gebelik aynı değil ki ama 8 hafta ise bebeğin kalp atışı duyuluyor genelde 2 çizgin ciktiysa zaten hamilesin dır son adet tarine göre hesapla kaç haftalık gebe olduğunu

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar