Bende doğurdum 😭😭😭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kübra berktas tarafından oluşturulan Bende doğurdum 😭😭😭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,081 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bende doğurdum 😭😭😭
Konbuyu başlatan Kübra berktas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynoo

Kübra berktas

Kayıtlı Üye
rank
Bugün sabah geldim suni sancı verdiler 3 te dogurdum çok zor geçti doğumum canımdan can gitti bebeğimin kordonu dolanmış boğazına onu yanımdan götürdüler emziremedim dua edin😭😭😭🤲

Şenay 25

Kayıtlı Üye
rank
Bugün sabah geldim suni sancı verdiler 3 te dogurdum çok zor geçti doğumum canımdan can gitti bebeğimin kordonu dolanmış boğazına onu yanımdan götürdüler emziremedim dua edin😭😭😭🤲
Gözün aydın olsun canım maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzum üzülme benim oğlumda öyle doğmuş tu kordon boynuna 4sefer dolanmış tı bir kaç saat küvezde kaldı geldi şimdi aslan gibi seninde gelir yanına yavrun üzülme dua et sütün azalır

Kübra berktas

Kayıtlı Üye
rank
Gözün aydın olsun canım maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzum üzülme benim oğlumda öyle doğmuş tu kordon boynuna 4sefer dolanmış tı bir kaç saat küvezde kaldı geldi şimdi aslan gibi seninde gelir yanına yavrun üzülme dua et sütün azalır
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kendi derdimi unuttum ona dua ediyorum rabbim sağlık la kavuşturur inşallah

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Gozun aydin Allah Anali babali buyutsun canim inwallah iyi olur merak etme rabim saglikli omur versin amin

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun cnm Allah bağışlasın geçici bi durum kendini üzme bak bebeğinin sana sevgine sütüne ihtiyacı var sağlam dur

Tüm sayfalar yüklendi.