Sorum var Berbat Bayram

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan Berbat Bayram başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 727 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Berbat Bayram
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Belinayin❤️ Annesi

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Bu bayram İzmir'e geldik gezeriz diye hava şartlarından dolayı hiç bir yere gidemedik kış boyunca olmadığı soğuk bizim gelmemizle başladı şansımız olmadigıni bilirdim ama bukadar şansız olacağımı düşünmuyodum biz gelmeden iki gün önce ye kadar güzel olan hava şimdi yerini kışın soğuğuna bırakmış vallahi canım çok sıkıliyo

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Izmirde mi hava serin evet ama dediğin gibi soğuk yoktu dünde bugunde hep gezmelerdeydim 😌😌
Benim eşim akşam çıkalım diyo gündüz eşimin tezesine gittik kardeşime gittik akşam soğuk olduğu için bebek hasta olur diye göturmuyo bende ısrar etmiyom
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim eşim akşam çıkalım diyo gündüz eşimin tezesine gittik kardeşime gittik akşam soğuk olduğu için bebek hasta olur diye göturmuyo bende ısrar etmiyom
Ama canm gerçekten çok sıkıliyo keşke şimdi kendi evimde olsaydım diyorum ne kadar soğukta olsa rahattım vallahi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ama canm gerçekten çok sıkıliyo keşke şimdi kendi evimde olsaydım diyorum ne kadar soğukta olsa rahattım vallahi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bu bayram İzmir'e geldik gezeriz diye hava şartlarından dolayı hiç bir yere gidemedik kış boyunca olmadığı soğuk bizim gelmemizle başladı şansımız olmadigıni bilirdim ama bukadar şansız olacağımı düşünmuyodum biz gelmeden iki gün önce ye kadar güzel olan hava şimdi yerini kışın soğuğuna bırakmış vallahi canım çok sıkıliyo
Valla kuzum bende annemlere geldim burda da durum aynı yağmurlu soğuk çocuktan dolayı dışarı çıkamadım hiç 😒

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Aynen ya bende Çanakkale'de oturyorum iki gündür soğuk yağmur var ama yarın duzelicekmks cnm

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar