Mevsim meyveleri ve sebzeleri yemeye özen göster, süt ve süt ürünleri, kırmızı et, pekmez. Hamur işi yemekten kaçın anneye kilo yapıyor onlar
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr
Kendi 1günlük rutinimden bahsedeyim:
@mutlaka 1yumurta bazen 2 yiyorum
@1 bardak maden suyu
@1bardak süt
@1kase yoğurt
@mutlaka peynir.peynir özellikle sert olan peynir kalsiyum oranı yüksek diye ,zeytin
@pekmez 2 kaşık
@sebze meyve
@badem,kuru kayısı,incir bu yemişler bitince farklı yemiş alıyorum mesela ceviz,fındık,kabak çekirdeği vb
@ çikolata küçük bir parça
@mide yanması için salatalık
@bol bol su
Dikkat ettiğim şeyler:
@işlenmiş et sucuk salam gibi şeyler yemiyorum
@hazır gıda yemiyorum
@tavuk eti yemiyorum
@ekmeği 2 dilimden fazla yemiyorum
@1 bardak maden suyu
@1bardak süt
@1kase yoğurt
@mutlaka peynir.peynir özellikle sert olan peynir kalsiyum oranı yüksek diye ,zeytin
@pekmez 2 kaşık
@sebze meyve
@badem,kuru kayısı,incir bu yemişler bitince farklı yemiş alıyorum mesela ceviz,fındık,kabak çekirdeği vb
@bol bol su
Dikkat ettiğim şeyler:
@hazır gıda yemiyorum
@tavuk eti yemiyorum
@1 bardak maden suyu
@1bardak süt
@1kase yoğurt
@pekmez 2 kaşık
@sebze meyve
@bol bol su
Dikkat ettiğim şeyler:
@hazır gıda yemiyorum
@tavuk eti yemiyorum
3.gebeliğim. bebeğimin gelişimi için yapıyorum. 2 gebğeliğimde en fazla 10 kilo aldım.ama bebeklerim 3150 ve 4 kilo doğdu erken doğum yapmama ragmen. Şimdiki gebğeliğimde 7kilo aldım.ve dr yine bebeğin gelişimi önde dediyine erken doğum riskim var. 2 gebeliğimde de bu hafta doğurmazsan normal doğuramazsın dediler. Allahtan o haftada doğurdum. Sadece karnım var kilo alan, şişen hiç bi yerim yok.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hergün mutlaka yapıyorum bu saydıklarımı. Tavuk da sağlıklı gelmiyor bana. Hazır tavuk sonucta. Normal zamanda yerdim şimdi hamileyim diye yemiyorum. 12 yaşında ki kızım 5 yıl endokrin takibinde kalmıştı. Dr un yasakladığı şeylerin içinde tavuk da vardı. Asla yemeyin yedirmeyin demişti.
3.gebeliğim. bebeğimin gelişimi için yapıyorum. 2 gebğeliğimde en fazla 10 kilo aldım.ama bebeklerim 3150 ve 4 kilo doğdu erken doğum yapmama ragmen. Şimdiki gebğeliğimde 7kilo aldım.ve dr yine bebeğin gelişimi önde dediyine erken doğum riskim var. 2 gebeliğimde de bu hafta doğurmazsan normal doğuramazsın dediler. Allahtan o haftada doğurdum. Sadece karnım var kilo alan, şişen hiç bi yerim yok.
Ben bebeğin gelişimi için hiç özel birşey yapmadım 7 kiloyla doğuma girdim 3850 doğdu, bu yaptıklarınızı yapsaydım herhalde 5 kilo falan çıkardı yemekle aram yok o an canım ne isterse yapıp yiyorum. İlk gebelikte doktorum sakatat yeme demişti sürekli kokoreç yedim şimdi de yiyorum seviyorum napıyım