Beta degerini anlayan var mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde BİRGÜL gözde tarafından oluşturulan Beta degerini anlayan var mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,218 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Beta degerini anlayan var mi
Konbuyu başlatan BİRGÜL gözde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 4 ay oldu doğum yapalı ve hala adet olamadım Bundan dolayı da doktor kan testi istedi bugün tahlillerim çıkmış ama anlamadım Bana göre yok tabii ki Beta degeri -5 bide bu var 0.1000ml yok aman olmasinda

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 4 ay oldu doğum yapalı ve hala adet olamadım Bundan dolayı da doktor kan testi istedi bugün tahlillerim çıkmış ama anlamadım Bana göre yok tabii ki Beta degeri -5 bide bu var 0.1000ml yok aman olmasinda
Gebelk yok cnm

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Beta 5 ve 5 in üzeri olunca gebelik var demek kuzum. Hiç canını sıkma

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canım genelde zaten doğumdan sonra adet düzensizliği oluyor herkeste bazıları 1 sene bile görmüyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar