Beta hcg

• Konbuyu başlatan Hamile bir Anne
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hamile bir Anne tarafından oluşturulan Beta hcg başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 443 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Beta hcg
Konbuyu başlatan Hamile bir Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeydoşş
H

Hamile bir Anne

Guest
Beta sonucum dün 2233 cikti ondan önce ki gün 1115 ti
Dün 2233 çıktığı zmn ultrasyona baktılar ve daha kesem görünmüyordu normal midir pazartesi günü gel ozmn net görünür dedi doktor sorun yoktur demi?

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Dün 2233 çıktığı zmn ultrasyona baktılar ve daha kesem görünmüyordu normal midir pazartesi günü gel ozmn net görünür dedi doktor sorun yoktur demi?
Cnm benim 960 di ve alttan ult. Bile goremedi doktor. Cok ufak bise var ama emin degilim dedi. Hatta ilk basta gebe degilsin demisti düşün 😁 ondan 2 , 3 gun sonra miydi 1 hafta sonramiydi tam hatirlamiyorum attan mua. İle goruldu cnm. Alttan daha erken mi gorunuyor tam bilemiyorum ama , sanırım oyle. Degerin artiyor ne guzel sende bekle cnm🤗

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
1115 i 2x katlamış gebelik oluşuyor sağlıklı gebeliklerde ilk 6 hafta 2x sonra 3x şeklinde devam eder hayırlı olsun korlmayın 2 3 haftaya kesede bebek görünür

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar