beta hcglerim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde lkmelms tarafından oluşturulan beta hcglerim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 808 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı beta hcglerim
Konbuyu başlatan lkmelms
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan lkmelms

lkmelms

Kayıtlı Üye
rank
merhabalar. kızlar ben gecikmemin 3. gününde test ile gebe olduğumu öğrendim. 5.günde kan verim 30 çıktı. 7. gün yine kan verdim 62 çıktı. 9. gün yine verdim 102 çıktı. bugün yani 11. gün yine verdim kan ve 217 çıktı. özel doktoru aradım dış gebelik olabilir pazartesi gel bakalım dedi. sizce değerler nasıl çok sınırda artıyor kafam allak bullak oldu :(

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
merhabalar. kızlar ben gecikmemin 3. gününde test ile gebe olduğumu öğrendim. 5.günde kan verim 30 çıktı. 7. gün yine kan verdim 62 çıktı. 9. gün yine verdim 102 çıktı. bugün yani 11. gün yine verdim kan ve 217 çıktı. özel doktoru aradım dış gebelik olabilir pazartesi gel bakalım dedi. sizce değerler nasıl çok sınırda artıyor kafam allak bullak oldu :(
Merhaba değerin normal nerdeyse iki günde bir iki katı artmış cnm sadece değerin düşük olduğu için geç döllenme olabilir Buda normal ama artışı gayet iyi endişe etme keseyi belki geç görme durumun olur sadece

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Daha hızlı yükselmesini bekliyorlar bundan dolayı şüphe etmiştir erken öğrenilmiş bir gebelik şuan içinizi karartmayın

lkmelms

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba değerin normal nerdeyse iki günde bir iki katı artmış cnm sadece değerin düşük olduğu için geç döllenme olabilir Buda normal ama artışı gayet iyi endişe etme keseyi belki geç görme durumun olur sadece
evet bunu da düşünüyorum. etrafımdaki gebelik geçiren herkese değerlerini soruyorum sürekli ve çok farklı daha yükselerek artan değerler duyuyorum ister istemez bu yüzden içim kararıyor azcık şöyle bi tavan yapsa. ne bileyim bugünkü 217 değil de 300 olsaydı hep sınırda artıyor :(
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Daha hızlı yükselmesini bekliyorlar bundan dolayı şüphe etmiştir erken öğrenilmiş bir gebelik şuan içinizi karartmayın
11 gün geciktim ve hala bi sonuca varamamak biraz yoruyor sanırım :( biraz da anlamışsınızdır fazla sabırsız bi yapım var :(

Tüm sayfalar yüklendi.