Sorum var Beta

• Konbuyu başlatan Dalya
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dalya tarafından oluşturulan Beta başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 150 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Beta
Konbuyu başlatan Dalya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋
D

Dalya

Guest
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak
Ben 24 kasımda mide bulantısından hastaneye gittim kan verdim betam 0 dı
2 aralıkta mide bulantısından baş dönmesinden tekrar gittim betam 51.28 olmuş gebesin dediler kanamam geldi açık pembe ve kahverengi lekeleme oldu kadın doğuma gittim gebe değilsin dedi çok düşük betan dedi

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
2 aralıkta mide bulantısından baş dönmesinden tekrar gittim betam 51.28 olmuş gebesin dediler kanamam geldi açık pembe ve kahverengi lekeleme oldu kadın doğuma gittim gebe değilsin dedi çok düşük betan dedi
Kanamadan sonramı gittin kadın doğuma ? Eğer ondan sonra gittiysen betana bakmışlardır düşük yapıyorsundur. Ha betanın bu sonucuna göre gittiysende gebesin 2 gün sonra tekrar kan verip en az 2 kat artması beklenmeli

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 8. Haftasındasınız.
Siz hissetmeseniz de bebeğiniz hareket etmeye başlar. sinir hücreleri gelişmeye başlar. solunum yolları ve
akciğer gelişimi başlar. gözkapağı gözü kapatacak büyüklüğe gelir. bebeğimiz fasulye tanesi büyüklüğüne ulaşır.
meme büyümesi nedeniyle daha büyük sutyene ihtiyaç olur. bu haftadan süt kanalları ve keseleri büyümeye başlar.
yorgunluk artar, uyku problemleri başlar. 15-20 dakikalık yürüyüşler faydalı olabilir. eğer yapılmamışsa
gebelikte yapılması gereken testler yaptırılmalı.
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Her beta yükselmesi gebeliğe işaret değildir . 24 kasımda gebe değilsin ama 2 aralıkta gebesin diyorlar doğru anladım peki ? Kanama ne zaman oldu tam .

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar