Bi bakarmısınız kızlarrr?????

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Özlemözkn08 tarafından oluşturulan Bi bakarmısınız kızlarrr????? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,213 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bi bakarmısınız kızlarrr?????
Konbuyu başlatan Özlemözkn08
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlemözkn08

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Notmalde günde bir tane içilir 12 13. Haftalara kadar ama
Bn hep sabah aksam ictm belkide yanlis duydum eczacyi bilemiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Mrb canım doktorun numarası yokmu kendisine sor.her kesde aynı olmaya bilir.belki daha uzun süre içmelisin belkide aksi.kendisine sor yine de mutlaka.
Malesef yok cok kararsizbkaldm

Mrb canım doktorun numarası yokmu kendisine sor.her kesde aynı olmaya bilir.belki daha uzun süre içmelisin belkide aksi.kendisine sor yine de mutlaka.
Malesef yok cok kararsiz kaldm
Kes bence canim zaten 12de biraktiriyor doktor

SADECE ÖZLEM

Kayıtlı Üye
rank
Folik asit ben sabah aksam 1 tane iciyorm doktor oyle demisti sanirim 12+2 oldum bidaha 15+5de gidicem ozamana kadar devammi etmeliyim ilaca yoksa kesmelimiyim acaba neyapsam bilemedim?

Folik asit ben sabah aksam 1 tane iciyorm doktor oyle demisti sanirim 12+2 oldum bidaha 15+5de gidicem ozamana kadar devammi etmeliyim ilaca yoksa kesmelimiyim acaba neyapsam bilemedim?
Adaşım Bende şuan 13 hafta oldumda ilk gittiğimde banada vermişti o bitince başka bir vitamin veriyorlar şuan decavit verdiler onu kullanıyorum o bitince kan ilacı vereceklermiş her bittiğinde başka veriyorlar bitimine yakın devam ediyim mi diye sor çünkü az buz bir para değiller

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Adaşım Bende şuan 13 hafta oldumda ilk gittiğimde banada vermişti o bitince başka bir vitamin veriyorlar şuan decavit verdiler onu kullanıyorum o bitince kan ilacı vereceklermiş her bittiğinde başka veriyorlar bitimine yakın devam ediyim mi diye sor çünkü az buz bir para değiller
Evet 25 tl aldgm folic asit ama bdaha 15+5de gdcm ozamana kadar kime sorablrmki blmyorum kullansam nolurki gidince keser kesicekse icmemktense icmek daha mantkli gelyo gibi

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank

😊😍🙂🥰

Kayıtlı Üye
rank
Evet 25 tl aldgm folic asit ama bdaha 15+5de gdcm ozamana kadar kime sorablrmki blmyorum kullansam nolurki gidince keser kesicekse icmemktense icmek daha mantkli uyarmadıysa kaç gün iç diye

Uyarmadıysa kaç gen iç diye bitir hepsini.genelde reçetede yazılır dozu ve kaç gün içeceyin.internetden hastaneni bul nymarası yazılıyor zaten orda hastaneyi ara doktorun numarasını verirler büyük ihtimal.

Tüm sayfalar yüklendi.