Normal
Varmış kuzum varmış ama bunlar hiç hastane yüzü görmediği Allah a emanet çocuk buyuttukleri için bilmiyorlarmış şimdi çoğu anne daha bebeğini kucağına almadan birçok bilgiye sahip oluyor araştırıp öğreniyor çünkü Misal Babaannem benim çocuklar emdiktem sonra hep ağlardı hiç susmazdi 5 6 aylık olana kadar neden ağladığını bilmezdim diyor. Elimden birşey gelmiyordu atiyirdum beşiğe ben tarlaya gidiyordum diyor.Demek ki onunda çocukları kolikti ama dediğim gibi bilgi sahibi değillerdi. Ama gel bide onlara sor şimdi profesör anne hepsi
Varmış kuzum varmış ama bunlar hiç hastane yüzü görmediği Allah a emanet çocuk buyuttukleri için bilmiyorlarmış şimdi çoğu anne daha bebeğini kucağına almadan birçok bilgiye sahip oluyor araştırıp öğreniyor çünkü
Misal Babaannem benim çocuklar emdiktem sonra hep ağlardı hiç susmazdi 5 6 aylık olana kadar neden ağladığını bilmezdim diyor. Elimden birşey gelmiyordu atiyirdum beşiğe ben tarlaya gidiyordum diyor.Demek ki onunda çocukları kolikti ama dediğim gibi bilgi sahibi değillerdi. Ama gel bide onlara sor şimdi profesör anne hepsi