Bilen yazabilirmi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep pelen tarafından oluşturulan Bilen yazabilirmi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,173 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bilen yazabilirmi
Konbuyu başlatan Zeynep pelen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gülperi

Zeynep pelen

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben sezeryan oldum bebeğim ölü doğdu birdaha hamile kalmak istiyorum sizce Bi sakıncası olur mu böyle bir şey yaşıyan varsa lütfen yazsın doktor 2 sene falan bekle dedi

Ozlem kzlrmk.

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben sezeryan oldum bebeğim ölü doğdu birdaha hamile kalmak istiyorum sizce Bi sakıncası olur mu böyle bir şey yaşıyan varsa lütfen yazsın doktor 2 sene falan bekle dedi
Cnm banada demislerdi 3 yil felan diye kizim kuvezdwydi onunla ilgilenmekten farkedemedim 5 ay sonra yeniden hamile kaldim bi sorun olmadi gelinimizde keza oyle oldu osa 6 qay sonra hamile kaldi ama bunyeden bunyeye degisirmi bilmiyorum genelde bi sorun olmuyo gorduklerimde ve kendimde

Zeynep pelen

Kayıtlı Üye
rank
Başın sağolsun kuzum bnm de başıma geldi bebgim 34 haftada erken doğdu kuvezde vefat etti bn 1 yıl aradan sonra hamile kaldım piskolojik olarak ne kadar beklesen o kadar iyi ben mahf oldum psikolojik yönünden gene aynı şeyleri yaşarmiyim diye 😔
Onun acısını yanlız yeni bir bebek kapatabilir o yüzden çok istiyorum lütfen bana dua edin

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim sabır versin inşaallah canım onu ameliyat yeri için diyor lar hamile kalınca karnın gerilir diye en az 6 ay beklemelisin kendi iyiliğin için yani

Yeter Sevda

Kayıtlı Üye
rank
Bende aynı şeyi yaşadım canım çok iyi anlıyorum seni 38+5 haftalıkken bebeğim öldü karnimda sezeryanla doğum yaptım çok istiyordum tekrar hamile kalmayı 6 ay sonra tekrar hamile kaldım onuda 26+3 haftalıkken kaybettim yine sezeryan oldum ondan sonra iki sene ara verdim şuan tekrar hamileyim 21+1 haftalık inşallah bunu sağlıkla kucagima alırım rabbim sanada hayırlısıyla sağ salim kucağına alacağın evlat nasip etsin inşallah ama beni dinlicek olursan en az bir sene bekle ve hamile kaldığında sıkıntı stres hiç yapma

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Bende aynı şeyi yaşadım canım çok iyi anlıyorum seni 38+5 haftalıkken bebeğim öldü karnimda sezeryanla doğum yaptım çok istiyordum tekrar hamile kalmayı 6 ay sonra tekrar hamile kaldım onuda 26+3 haftalıkken kaybettim yine sezeryan oldum ondan sonra iki sene ara verdim şuan tekrar hamileyim 21+1 haftalık inşallah bunu sağlıkla kucagima alırım rabbim sanada hayırlısıyla sağ salim kucağına alacağın evlat nasip etsin inşallah ama beni dinlicek olursan en az bir sene bekle ve hamile kaldığında sıkıntı stres hiç yapma
Allah sabır versin canım insallah bunu saglıkla alırsın kucagına

Tüm sayfalar yüklendi.