Bilgi verirmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Srpkcaozdmr tarafından oluşturulan Bilgi verirmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 301 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bilgi verirmisiniz
Konbuyu başlatan Srpkcaozdmr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 37+2 hamileyim kasiklarım ağrımaya başladı yatarken zorlanıyorum sizce doğum belirtisimi
Kasıklardan giren sancılar yalancı sancılar deniyor canım bilmiyorum belden veya karnından başlaması gerekiyor yazıyor nette hep. Dinlenince veya pozisyon değiştirince geçmiyorsa doğum belirtisi olabilir ama geçiyorsa normal artık onlar

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 37+2 hamileyim kasiklarım ağrımaya başladı yatarken zorlanıyorum sizce doğum belirtisimi
Canim bende 37+5deyim benim de kasiklardan agri var ama dinlenince geciyo benim ağrılar ama senin de öyle ise yalancı sancidir onlar benim bide iki gündür belden geliyo agri bacaklarima kassiklarima vuruyo gece oluyo ama gündüz yok bişey gündüz sadece kassiktan ara ara kasilmalar oluyo zaman yaklaştıkça yeri de daraliyo minigin tabi öyle sancılar olmasi normal dinlenince geciyosa sorun yok cnm

Srpkcaozdmr

Kayıtlı Üye
rank
Kasıklardan giren sancılar yalancı sancılar deniyor canım bilmiyorum belden veya karnından başlaması gerekiyor yazıyor nette hep. Dinlenince veya pozisyon değiştirince geçmiyorsa doğum belirtisi olabilir ama geçiyorsa normal artık onlar
Teşekkür ederim 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canim bende 37+5deyim benim de kasiklardan agri var ama dinlenince geciyo benim ağrılar ama senin de öyle ise yalancı sancidir onlar benim bide iki gündür belden geliyo agri bacaklarima kassiklarima vuruyo gece oluyo ama gündüz yok bişey gündüz sadece kassiktan ara ara kasilmalar oluyo zaman yaklaştıkça yeri de daraliyo minigin tabi öyle sancılar olmasi normal dinlenince geciyosa sorun yok cnm
Çok teşekkür ederim canım 😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar