Bilgisi olan cevap verebilir mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebru buğlem tarafından oluşturulan Bilgisi olan cevap verebilir mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 922 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bilgisi olan cevap verebilir mi
Konbuyu başlatan Ebru buğlem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem tam

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Merhaba ablalarım 35+5 günlük hamileyim ilk doğumum fakat doktorum ne normal ne sezaryan diyor ne zaman beli olur tam olarak akibetim
Mrb canım senin sezeryan talebin yoksa normal doğum için 37. Haftada alttan çatı muayenesi yapılıyor. Kalça Kemiklerin uygunsa normal doğum istiyorsan beklenir bebiş ne zaman gelmek isterse o zaman gelir. Hayırlı sağlıklı bi doğumun olur inşallah 🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Mrb canım senin sezeryan talebin yoksa normal doğum için 37. Haftada alttan çatı muayenesi yapılıyor. Kalça Kemiklerin uygunsa normal doğum istiyorsan beklenir bebiş ne zaman gelmek isterse o zaman gelir. Hayırlı sağlıklı bi doğumun olur inşallah 🙏
Tabi bebeğin durumu geliş şekli de doğum şeklini belirler

Ebru buğlem

Kayıtlı Üye
rank
Normal doğum olur bir sıkıntı yoksa canım
Teşekkür ediyorum abla Allah razı olsun hiç bir bilgim yoktu

Tabi bebeğin durumu geliş şekli de doğum şeklini belirler
Teşekkür ediyorum abla

Esin(defnem)

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba ablalarım 35+5 günlük hamileyim ilk doğumum fakat doktorum ne normal ne sezaryan diyor ne zaman beli olur tam olarak akibetim
Canım bende bugün kontrole gittim doktoruma sordum normal mi olur diye benim doktorumda birşey demedi son anda bile sezeryan olanlar var dedi şu an bebek ters falan olsa ters sezeryan gibi görünüyor diyorlar demekki seninki de benimki gibi şu anlık normal doğum yolunda gidiyor

Ebru buğlem

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende bugün kontrole gittim doktoruma sordum normal mi olur diye benim doktorumda birşey demedi son anda bile sezeryan olanlar var dedi şu an bebek ters falan olsa ters sezeryan gibi görünüyor diyorlar demekki seninki de benimki gibi şu anlık normal doğum yolunda gidiyor
Teşekkür ediyorum abla Allah razı olsun Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Son ana kadar belli olmaz ki o 1 gebeliğin son haftasına geldim mesela gittiğim dr çatın dar normal olmaz dedi ilk gebeliğini mesela hastane degistirdim oda dr da ihtimal vermedi ama haftalar bitti bende tık yok dr artık bekleyemem artık dedi suni sancı verdi serum biraz vücuda gitti ebe serumu söktü bebegin kalp atışı yavaşlıyor dedi dr çağrıldı dr normal doğuma bi şans vermek istedi ama bebegi zorlayamam kalp atışı yavaşlıyor dedi 9 su taşımışsın dedi açılma bile yoktu yani doğum bu normal herşey oluruna gidiyor 1.sezeryan olunca 2 yide olduk sıra 3 de ikiniz için hayırlısı ne ise o olsun inşallah sağlıkla kavuşun

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Çatı muayenesinde belli olur normal mi sezeryan mi oda son haftalarda anlaşılır tabiki çocuğun ters oluşu vesayir o larda sezaryene yonlendirir ama benim dr ilkimde demişti normal doğum olacak Ben sezaryen dedim olmaz dedi iyi gidiyo bi sıkıntı olursa son ana kadar o zaman sezaryen düşünürüz dedi

Tüm sayfalar yüklendi.