Sorum var Biontec olan varmi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma DÜKAR tarafından oluşturulan Biontec olan varmi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 879 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Biontec olan varmi
Konbuyu başlatan Fatma DÜKAR
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gebe23

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 26 haftalık hamileyim hiç covid aşısı olmadım epilepsi hastasıyım hamileyken gerek varmi aşı olmaya bide kan uyuşmazlıgida var
Artık korona bitti canım boşa olma yaz geldi bende 37.haftadayım hiç olmadım eşimde olmadı olmayıda düşünmüyoruz zaten olanda hasta oluyo sözde hafif atlatıyor ama yinede sen bilirsin herkesin fikri başka

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 26 haftalık hamileyim hiç covid aşısı olmadım epilepsi hastasıyım hamileyken gerek varmi aşı olmaya bide kan uyuşmazlıgida var
Ben senin yerinde olsaydım şuan vaka sayısı çok az yaptırsan sayı artarsa o zamana koruyuculuğu kalmayabilir artma olursa o zaman yaptırırdım. Yine karar senin canım

Fatma DÜKAR

Kayıtlı Üye
rank
Artık korona bitti canım boşa olma yaz geldi bende 37.haftadayım hiç olmadım eşimde olmadı olmayıda düşünmüyoruz zaten olanda hasta oluyo sözde hafif atlatıyor ama yinede sen bilirsin herkesin fikri başka
Bende öyle düşünüyorum doktorum ol dedi ama olanda hemen covid oluyo riske atmak istemiyorum o yüzden olmam heralde aşıyı dediğiniz gibi covid filan kalmadı çok fazla

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Bende olmadım, olmayı düşünmüyorum hastaneye doğum ücretini sormaya gittiğim de pcr testi yaptıklarını 150 tl olduğunu söyledi. Eve geldiğim de internet haberlerin de gördüm ameliyat öncesi test zorunluluğu kalktı diye çok mutlu oldum, yaptırmak istemiyorum bakalım ne olcak

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Valla bende iki tane oldum hamile kalmadan önce üçüncüyü olmak istemedim açıkçası canım kendi dokdorumda aile hekimligindeki hemsirede olabilirsin dedi ama ben olma taraftarı olmadım zaten doğumuda Allah nasip ederse iki hafta kaldı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar