Sorum var Bir sorunum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ğaysel tarafından oluşturulan Bir sorunum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 266 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bir sorunum var
Konbuyu başlatan ğaysel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
34 afta 6 günlük hamileyim ama kizim karnimda 36 aftalıkdır ne zaman doğum yaparım kızlar çok heycanlıyım doğum çantamı hazırlamamışam nezaman kendimi hazır tutacam bilmiyorum
Benimde ayniydi 37 haftaliktm ama 39 gorunuyordu 37+3te dogum yptm
34 afta 6 günlük hamileyim ama kizim karnimda 36 aftalıkdır ne zaman doğum yaparım kızlar çok heycanlıyım doğum çantamı hazırlamamışam nezaman kendimi hazır tutacam bilmiyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çantanı hazırla bırak canım son haftalar baya zor olur

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Doğum çantanı hazırla kapının önünde hazır bulunsun canım ne olur ne olmaz çok az zaman kalmış. Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Çantanı hazırla canım ne zaman olacağı hiç belli olmaz az kalmış artık ben 36+5 de doğum yaptım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar