Sorum var Blw

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Salih'in annesi tarafından oluşturulan Blw başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 316 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Blw
Konbuyu başlatan Salih'in annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Salih'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar oğlum bir kac gün sonra 8 aylık olacak Allahın izniyle. Bu ay blw yöntemine başlamayı düşünüyorum ama bir taraftan da korkuyorum çünkü bizim ki ağzına verdiğim herseyi biraz sert püre bile olsa ezmeden yutmaya çalışıyor. Sizce ne yapmalıyım çiğnemeyi biraz daha öğrendikten sonra mi başlasam?

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Hanımlar oğlum bir kac gün sonra 8 aylık olacak Allahın izniyle. Bu ay blw yöntemine başlamayı düşünüyorum ama bir taraftan da korkuyorum çünkü bizim ki ağzına verdiğim herseyi biraz sert püre bile olsa ezmeden yutmaya çalışıyor. Sizce ne yapmalıyım çiğnemeyi biraz daha öğrendikten sonra mi başlasam?
Gec bile kalmissin kuzum ben 6 aylikken baslamistim blw hic korkma öğürme refleksi direk zaten bebekte oluşuyor bogazina bir parca kactigi an kendi gozetimin altinda basla hic bekleme

Ben herşeyi haşlayıp dolduruyorum önüne kendi yemeği öğrensin diye bence ne kadar erken o kadar iyi diye düşünüyorum şahsen şuanda sadece çorbayı ben içiriyorum kaşığı güzel tutamıyor döküyor ama çatalı kendi kullanıyor

Salih'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Gec bile kalmissin kuzum ben 6 aylikken baslamistim blw hic korkma öğürme refleksi direk zaten bebekte oluşuyor bogazina bir parca kactigi an kendi gozetimin altinda basla hic bekleme

Ben herşeyi haşlayıp dolduruyorum önüne kendi yemeği öğrensin diye bence ne kadar erken o kadar iyi diye düşünüyorum şahsen şuanda sadece çorbayı ben içiriyorum kaşığı güzel tutamıyor döküyor ama çatalı kendi kullanıyor
Maşallah kaç aylık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dilimleyip mk koyuyorsun yoksa büyük parçalar halinde mi koyuyorsun

missmadame

Kayıtlı Üye
rank
Bende elini ağzına götürmeye başladığı anda yapmaya başlamıştım. Önceleri elma armut gibi sulu ve sert meyveleri eline alabileceği şekilde dilimledik. Zaten dişleri daha çıkmadığı için ısıramıyordu emerek suyunu çıkartıyordu. Diş çıkarma döneminde evimdeki saksılarda yeşil soğan yetiştirmiştim kontrollü bi şekilde onları vermiştim kopartamayacağı için onlarıda emiyordu ve diş etini rahatlatıyordu. Zamanla püre yapıp önüne koydum avuçlayıp avuçlayıp yedi..

Maşallah kaç aylık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dilimleyip mk koyuyorsun yoksa büyük parçalar halinde mi koyuyorsun
Şuanda 17 aylık ana yemeklerde dilimliyorum ara öğünlerde öylece eline veriyorum tabi eline verince biraz fazla geliyor sonrasında dolaplardan Ve yerden temizleme işi çıkıyor 🤣
Ana öğünler daha resmi sofra adabını öğrensin diye dikkat ediyorum açıkçası. Ana çocuk sonuçta ve atma huyu var cani yemek istemezse herşeyi kaldırıp atıyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar