Böbrek genişlemesi

• Konbuyu başlatan Öznur öykü
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Öznur öykü tarafından oluşturulan Böbrek genişlemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 814 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Böbrek genişlemesi
Konbuyu başlatan Öznur öykü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Öznur öykü
Ö

Öznur öykü

Guest
17+2 haftalık hamileyim sağ bobregimde ağrı var batın ultrasonografi de böbrek genişlemesi çıktı bu tehlikeli bir şey mi? Doktorum normal bir durum olduğunu söyledi ağrın çok olursa urolojiye git müdahale gerekebilir dedi. Müdahale dediği nedir acaba yaşayan var mı?

Büşru

Kayıtlı Üye
rank
17+2 haftalık hamileyim sağ bobregimde ağrı var batın ultrasonografi de böbrek genişlemesi çıktı bu tehlikeli bir şey mi? Doktorum normal bir durum olduğunu söyledi ağrın çok olursa urolojiye git müdahale gerekebilir dedi. Müdahale dediği nedir acaba yaşayan var mı?
Müdahale dediği böbreğe tel takıyorlar benimde aynı sorunum var takip altındayım 26 haftalık gebeyim sol tarafıma yatmamı bol su içmemi söyledi doktor doğuma az kaldığı için bişey yapmadılar sadece takipteler.

Aleynapost

Kayıtlı Üye
rank
Ben yaşadım böbreğe tel takılıyor ben diğer hamileliğimde yaşadım şuan yine hamileyim benimde sağ böbreğimde ağrı var bunda olur mu bilmem ama o kadar da korkulacak bişey yok

Tüm sayfalar yüklendi.