Sorum var Boş gebelik mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Afra tarafından oluşturulan Boş gebelik mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 450 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Boş gebelik mi
Konbuyu başlatan Afra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elz

Afra

Kayıtlı Üye
rank
Adet tarihime göre 6+1 kese var ama bebek görünmüyor yani biraz kilom var doktor yag dokusundan görünmüyor olabilir dedi haftaya gel dedi korkuyorum boş gebelik olabilir mi yaşayan oldu mu ben normal gebelikte nasılsam öyleyim midem bulanıyor hazimsizlik ve çok çabuk acıkıyorum

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Adet tarihime göre 6+1 kese var ama bebek görünmüyor yani biraz kilom var doktor yag dokusundan görünmüyor olabilir dedi haftaya gel dedi korkuyorum boş gebelik olabilir mi yaşayan oldu mu ben normal gebelikte nasılsam öyleyim midem bulanıyor hazimsizlik ve çok çabuk acıkıyorum
10. Haftaya kadar zamanı var

Afra

Kayıtlı Üye
rank
Korkuyorum ya bisey olacak diye eşim çok mutlu olmuştu bende öyle korkuyorum bu tür şeylerden hep tedirginim kötü bisey olacak diye

Sedasrgl

Kayıtlı Üye
rank
Benim ilk hamimeliğimde boş keseydi 2 ay bekledik bebek oluşmadı ama ne mide bulantım olmuştu nede başka bişey ama o hamilelikten sonra tekrar hamile kaldım kızım oldu şuan 3 yaşında şimdi tekrar 3 aylık hamileyim kızımda da bunda da fazlasıyla aşırı mide bulantım var yataktan kalkamıyorum bence bu mide bulantıları benim tahminimce bebeğin kalbi atmaya başladıktan sonra oluşuyor tabiki hiç mide bulantısı olmayanda var ama ben öyle hissediyrm çünkü bu hamileliğimde ilk gidişimde 6 +3 haftalıktı kalp atışı çok yeni başlamış dedi doktorum ve benim bulantılarımda iki gün öncesinde başlamıştı giderek arttı . İnşallah sizde bebeğinizin kalp atışını duyarsınız

Afra

Kayıtlı Üye
rank
Benim ilk hamimeliğimde boş keseydi 2 ay bekledik bebek oluşmadı ama ne mide bulantım olmuştu nede başka bişey ama o hamilelikten sonra tekrar hamile kaldım kızım oldu şuan 3 yaşında şimdi tekrar 3 aylık hamileyim kızımda da bunda da fazlasıyla aşırı mide bulantım var yataktan kalkamıyorum bence bu mide bulantıları benim tahminimce bebeğin kalbi atmaya başladıktan sonra oluşuyor tabiki hiç mide bulantısı olmayanda var ama ben öyle hissediyrm çünkü bu hamileliğimde ilk gidişimde 6 +3 haftalıktı kalp atışı çok yeni başlamış dedi doktorum ve benim bulantılarımda iki gün öncesinde başlamıştı giderek arttı . İnşallah sizde bebeğinizin kalp atışını duyarsınız
İnsallah bende dünden beri bulantı yaşıyorum yani yoktu bulantılarım ama dünden beri çok kötüyüm umarım dediğiniz gibidir umarım yenidir ♥️

E

Elz

Guest
Merhaba bende 6+ 2 de gittim kese küçük içi boştu progesteron testi yaptı sonuç 21 betahcg 8261 bu sonuclar nedemek bilen varmı?değerler iyimi

Tüm sayfalar yüklendi.