Sorum var Boş gebelik

• Konbuyu başlatan Drn
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Drn tarafından oluşturulan Boş gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 250 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Boş gebelik
Konbuyu başlatan Drn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Senay53
D

Drn

Guest
Son regl tarihine göre 6 hafta 2 günlük. Bugün muayne oldum kese var ama bebek yok. Aynı durumu yaşayanlarınız oldumu acaba? Bi hafta sonra kontrole gel dedi.

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Geç döllenmeden kaynaklı bebek görünmeyebilir sen 2 hafta sonra git kesin sonuç alırsın

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 6. Haftasındasınız.
Bebeğinizin burnu, ağzı ve kulakları şekillenmeye ve bağırsak ve beyin gelişmeye başlar. kollar ve bacaklar
tomurcuklanır. kalp dakikada 100-160 atım yapar. bebeğimiz mercimek büyüklüğüne gelir. ruhsal durumunuz
değişiklik göstermeye başlar. hormonların etkisi ile bir an neşeli biraz sonra sıkıntılı hissedersiniz.
lekelenmeler normal olabilir. ancak düşük ve dış gebelik ihtimali nedeniyle mutlaka muayne olmanız gerekir.
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Son regl tarihine göre 6 hafta 2 günlük. Bugün muayne oldum kese var ama bebek yok. Aynı durumu yaşayanlarınız oldumu acaba? Bi hafta sonra kontrole gel dedi.
Tamam bebeğin gelişme haftası zaten kese daha yeni oluşuyor sende bebeğin gözükmemelsi normal canım . 8 9 haftaya kadar göremeyen anneler bile var . Şimdilik endişe etme sen

Senay53

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar bir şey soracağım 6 + 1 haftalığız kontrole gittiğimde kese görünmüştü bebek yoktu bugün tekrar doktora gittim doktor alttan muayene ile bebeği gördü fakat düzensiz görüntü var dedi bebeğin gelişimi ile alakalı veya düşük olabilir dedi sizlerin de başına böyle bir şey geldi mi resimde görüldüğü gibi halkı gibi bir şey var bebeğin yanında

Ekli dosyalar

• 8E63CD60-DE54-4AA3-A62C-925377D13F4F.jpeg
    8E63CD60-DE54-4AA3-A62C-925377D13F4F.jpeg
    750.4 KB · Görüntüleme: 8
Tüm sayfalar yüklendi.