Boş kese

• Konbuyu başlatan Güner
  • Toplam 5 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Güner tarafından oluşturulan Boş kese başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 767 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Boş kese
Konbuyu başlatan Güner
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Üç prenses annesi
G

Güner

Guest
Kaç haftalık hamile oldugumu bilmiyorum test yaptim 2 cizgi cıkmistı bugun geldim hastaneye ultrasondan bakıldı kese var ama bisey görünmüyo icinde haftaya tekrar gel dedi cok korkuyorum nedir bu

Havvanur

Kayıtlı Üye
rank
Kaç haftalık hamile oldugumu bilmiyorum test yaptim 2 cizgi cıkmistı bugun geldim hastaneye ultrasondan bakıldı kese var ama bisey görünmüyo icinde haftaya tekrar gel dedi cok korkuyorum nedir bu
Canim daha yenidir kalbi atmaya baslamamistir benim oglumda 4 haftalikmis doktors gittigimde kese olusmus 2 hafta sonra gel kalp atislarina bakalim demisti icini ferah tut rabbim hayirlisini versin inşaAllah

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kaç haftalık hamile oldugumu bilmiyorum test yaptim 2 cizgi cıkmistı bugun geldim hastaneye ultrasondan bakıldı kese var ama bisey görünmüyo icinde haftaya tekrar
Tatlımmm korkma biz ilk gittiğimizde ben 6 haftalık hamileydim keseyi gördü bebek yok daha dedi 6 gün sonra gittik minnagımın kalp atışlarını duyduk 🤗🥰8 haftaya kadar bile kalp atışlarını duymayıp sonradan duyan var hiç telaş yapma inşallah bidahaki gidişine duyarsın bebeğinin kalp atışlarını 🤗

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kanda alınan beta hcg oranı yada adet tarihine göre söylemesi gerekir doktorun erken olabilir bebeğin gözükmesi için endişe etmeyin ben 4.haftada gittim doktor ultrasona BİLe almadı 10 gün sonra gel emin olalım şu an çok küçüktür dedi

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canim benim ikinci çocukta bana da öyle dediler 6 haftalikken kese vardı bebek yoktu ama kan da gebelik testinde gebe oldugumu görüp öyle gitmiştim doktor 2 hafta sonra gel öyle bakalım dedi 8 haftalık oldu gittim bebeği gördük şimdi 6 yaşında kizim

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende senin gibiydim 11 haftaya kadar bekledim cinsiyet tahmini bile yaptı doktor 😌 gönlünü ferah tut hemen gitme bekle en azından 9 haftayı atlat

Tüm sayfalar yüklendi.