Kızlar benim adetim den 2 geçti dayanamadım bugün test yaptım sonuç bu sizce varmı yoksa yok mu
Bebişimin annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 435 6 Ekim 2021 #1 Kızlar benim adetim den 2 geçti dayanamadım bugün test yaptım sonuç bu sizce varmı yoksa yok mu Ekli dosyalar Screenshot_20211006-164140_Gallery.jpg 186.7 KB · Görüntüleme: 663
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 6 Ekim 2021 #2 Bebişimin annesiyim' Alıntı: Kızlar benim adetim den 2 geçti dayanamadım bugün test yaptım sonuç bu sizce varmı yoksa yok mu Genişletmek için tıkla ... Sanki var gibi canım bi 5 6 gün sonra bidaha yap
Bebişimin annesiyim' Alıntı: Kızlar benim adetim den 2 geçti dayanamadım bugün test yaptım sonuç bu sizce varmı yoksa yok mu Genişletmek için tıkla ... Sanki var gibi canım bi 5 6 gün sonra bidaha yap
iyiki varsiniz cocuklarim Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 1,930 6 Ekim 2021 #3 Gizemrüya' Alıntı: Sanki var gibi canım bi 5 6 gün sonra bidaha yap Genişletmek için tıkla ... evet banada var gibi görünuyo bi haftaya kadar yine yap sen en iyisi
Gizemrüya' Alıntı: Sanki var gibi canım bi 5 6 gün sonra bidaha yap Genişletmek için tıkla ... evet banada var gibi görünuyo bi haftaya kadar yine yap sen en iyisi
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 6 Ekim 2021 #4 Silik cıkmıs. Canım gebelık var sabah ki ilk ıdrarınla bi kac gun sonra bi daha yap
S Sedoss Kayıtlı Üye Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1,588 6 Ekim 2021 #5 Bebişimin annesiyim' Alıntı: Kızlar benim adetim den 2 geçti dayanamadım bugün test yaptım sonuç bu sizce varmı yoksa yok mu Genişletmek için tıkla ... Bence var hayırlı olsun
Bebişimin annesiyim' Alıntı: Kızlar benim adetim den 2 geçti dayanamadım bugün test yaptım sonuç bu sizce varmı yoksa yok mu Genişletmek için tıkla ... Bence var hayırlı olsun
O Ozlem kzlrmk. Kayıtlı Üye Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 250 6 Ekim 2021 #6 Bebişimin annesiyim' Alıntı: Kızlar benim adetim den 2 geçti dayanamadım bugün test yaptım sonuç bu sizce varmı yoksa yok mu Genişletmek için tıkla ... Silik cikmis cnm benimkide adetimden 2 sonra boyle cikmisti hayırlı olsun insallah
Bebişimin annesiyim' Alıntı: Kızlar benim adetim den 2 geçti dayanamadım bugün test yaptım sonuç bu sizce varmı yoksa yok mu Genişletmek için tıkla ... Silik cikmis cnm benimkide adetimden 2 sonra boyle cikmisti hayırlı olsun insallah
F Fadimana Kayıtlı Üye Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1,616 6 Ekim 2021 #7 Bebişimin annesiyim' Alıntı: Kızlar benim adetim den 2 geçti dayanamadım bugün test yaptım sonuç bu sizce varmı yoksa yok mu Genişletmek için tıkla ... Silik çıkmış yeni gebelik olmuş oluyor
Bebişimin annesiyim' Alıntı: Kızlar benim adetim den 2 geçti dayanamadım bugün test yaptım sonuç bu sizce varmı yoksa yok mu Genişletmek için tıkla ... Silik çıkmış yeni gebelik olmuş oluyor
I iki kiz iki oğlan annesi Kayıtlı Üye Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 950 6 Ekim 2021 #8 Bebişimin annesiyim' Alıntı: Kızlar benim adetim den 2 geçti dayanamadım bugün test yaptım sonuç bu sizce varmı yoksa yok mu Genişletmek için tıkla ... Ikinci çizgi silik çıkmış benim ikinci cocuk da da 3 gün geçmişti adet im yaptım böyle silik çıkmıştı hayırlısı olsun hakkında canim
Bebişimin annesiyim' Alıntı: Kızlar benim adetim den 2 geçti dayanamadım bugün test yaptım sonuç bu sizce varmı yoksa yok mu Genişletmek için tıkla ... Ikinci çizgi silik çıkmış benim ikinci cocuk da da 3 gün geçmişti adet im yaptım böyle silik çıkmıştı hayırlısı olsun hakkında canim
Yazgülü(semra) Kayıtlı Üye Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 1,428 6 Ekim 2021 #9 Bebişimin annesiyim' Alıntı: Kızlar benim adetim den 2 geçti dayanamadım bugün test yaptım sonuç bu sizce varmı yoksa yok mu Genişletmek için tıkla ... Yani var gibi hakkında hayırlısı olsun sabahki ilk idrarla tekrar deneyin
Bebişimin annesiyim' Alıntı: Kızlar benim adetim den 2 geçti dayanamadım bugün test yaptım sonuç bu sizce varmı yoksa yok mu Genişletmek için tıkla ... Yani var gibi hakkında hayırlısı olsun sabahki ilk idrarla tekrar deneyin
M Musder Kayıtlı Üye Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 32 6 Ekim 2021 #10 Bebişimin annesiyim' Alıntı: Kızlar benim adetim den 2 geçti dayanamadım bugün test yaptım sonuç bu sizce varmı yoksa yok mu Genişletmek için tıkla ... Merhaba var. Yarın gidip Bi beta testi de yaptırın değerinizin kaç olduğuna göre kaç haftalıksınız onu öğrenirsiniz
Bebişimin annesiyim' Alıntı: Kızlar benim adetim den 2 geçti dayanamadım bugün test yaptım sonuç bu sizce varmı yoksa yok mu Genişletmek için tıkla ... Merhaba var. Yarın gidip Bi beta testi de yaptırın değerinizin kaç olduğuna göre kaç haftalıksınız onu öğrenirsiniz