Bu sosyal fobi mi kizlar bakarmisiniz acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde minikruresi tarafından oluşturulan Bu sosyal fobi mi kizlar bakarmisiniz acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 21 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Bu sosyal fobi mi kizlar bakarmisiniz acil
Konbuyu başlatan minikruresi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan minikruresi

minikruresi

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar ben bir ortamda kendimi ifade etmesini bilemiyorum.mesela otobüste birisi onume geciyor aman bosver diyorum hakkımı arayamiyorum.kasa cok dolu kasiyere diger kasayı da acarmisiniz acelem var diyemiyorum desem bile cokk zorlaniyorum bir mağaza da yardimci olmak isterlerse ihtiyacim olsa bile onlari yormak istemiyorum insanlarin yaninda kendim gibi olamiyorum hep kasiyorum arkadasim laf sokar susarim aman ortami germiyim simdi derim neden bu boyle bir turlu insan iliskilerinde iyi olamadim ya cok icime atiyorum ya patliyorum pasif agresif tavira giriyorum siz nasil ayariyorsunuz bu isleri birisi armut der ben elma oldugunu bilirim ama haklisin derim insan içinde heycanlanirim genelde sacmalicagimi dusunurum

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, yaşadığınız durum sosyal fobi (sosyal kaygı bozukluğu) belirtileri taşıyor olabilir. Ancak kesin tanı için bir uzmana (psikolog veya psikiyatrist) başvurmanız önemlidir. Anlattıklarınız, sosyal ortamlarda kendinizi rahat hissetmeme, başkalarının ne düşüneceğine aşırı önem verme ve bu nedenle davranışlarınızı kısıtlama gibi sosyal fobinin temel özelliklerini yansıtıyor.

Bu konuda yalnız değilsiniz ve tedavi yöntemleri mevcut. Bir uzmana danışarak, durumunuzun ciddiyetini belirleyebilir ve size uygun tedavi planını (bilişsel davranışçı terapi, ilaç tedavisi vb.) oluşturabilirsiniz. Ayrıca, online destek grupları veya sosyal fobi üzerine yazılmış kitaplar da size yardımcı olabilir. Unutmayın, kendinize karşı nazik olun ve bu süreci aşabileceğinize inanın.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Tüm sayfalar yüklendi.