Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her gebekikte farklı olur kuzum benim 6 haftada başladı 5 ay boyunca aralıksız devam etti bu sende olacak anlamına gelmez Allah'ım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah
Her gebekikte farklı olur kuzum benim 6 haftada başladı 5 ay boyunca aralıksız devam etti bu sende olacak anlamına gelmez Allah'ım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah sen nasılsın canım bebeyin nasıl
Her gebekikte farklı olur kuzum benim 6 haftada başladı 5 ay boyunca aralıksız devam etti bu sende olacak anlamına gelmez Allah'ım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip ilk gebeliyimde çok çektim bulantıdan 2 cide olmadı 6 hafta 2 günde kalbi durmuşdu kürtajdan 2 ay sonra hamile kaldım çok şükür 5. 5 günlekde kalp atışını duyduk
Her gebekikte farklı olur kuzum benim 6 haftada başladı 5 ay boyunca aralıksız devam etti bu sende olacak anlamına gelmez Allah'ım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah
İlk gebeliyimde doğuma kadar kustum diyebilirim ikincide olmadı 6 haftada kalbi durdu kürtajdan 2 ay sonra tekrar hamileyim 5 artı 5 te kalp atışını duydum çox şükür 6 hafta 5 günlük olduk amma bulantım fazla yox arada sadece oluyor onun için endişeliyim . Yazdığın için çok sağol canım Allah razı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İlk gebeliyimde doğuma kadar kustum diyebilirim ikincide olmadı 6 haftada kalbi durdu kürtajdan 2 ay sonra tekrar hamileyim 5 artı 5 te kalp atışını duydum çox şükür 6 hafta 5 günlük olduk amma bulantım fazla yox arada sadece oluyor onun için endişeliyim . Yazdığın için çok sağol canım Allah razı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi