Sorum var Bulantı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde leylam19 tarafından oluşturulan Bulantı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 702 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bulantı
Konbuyu başlatan leylam19
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Bulantılarınız kaçıncı haftada başladı kaçda çoğaldı ve her gebelikde aynımı oluyor?
Her gebekikte farklı olur kuzum benim 6 haftada başladı 5 ay boyunca aralıksız devam etti bu sende olacak anlamına gelmez Allah'ım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌷

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Her gebekikte farklı olur kuzum benim 6 haftada başladı 5 ay boyunca aralıksız devam etti bu sende olacak anlamına gelmez Allah'ım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌷sen nasılsın canım bebeyin nasıl

Her gebekikte farklı olur kuzum benim 6 haftada başladı 5 ay boyunca aralıksız devam etti bu sende olacak anlamına gelmez Allah'ım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip ilk gebeliyimde çok çektim bulantıdan 2 cide olmadı 6 hafta 2 günde kalbi durmuşdu kürtajdan 2 ay sonra hamile kaldım çok şükür 5. 5 günlekde kalp atışını duyduk

Her gebekikte farklı olur kuzum benim 6 haftada başladı 5 ay boyunca aralıksız devam etti bu sende olacak anlamına gelmez Allah'ım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌷
İlk gebeliyimde doğuma kadar kustum diyebilirim ikincide olmadı 6 haftada kalbi durdu kürtajdan 2 ay sonra tekrar hamileyim 5 artı 5 te kalp atışını duydum çox şükür 6 hafta 5 günlük olduk amma bulantım fazla yox arada sadece oluyor onun için endişeliyim . Yazdığın için çok sağol canım Allah razı olsun 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sen nasılsın canım bebeyin nasıl ?

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
İlk gebeliyimde doğuma kadar kustum diyebilirim ikincide olmadı 6 haftada kalbi durdu kürtajdan 2 ay sonra tekrar hamileyim 5 artı 5 te kalp atışını duydum çox şükür 6 hafta 5 günlük olduk amma bulantım fazla yox arada sadece oluyor onun için endişeliyim . Yazdığın için çok sağol canım Allah razı olsun 🤲

Sen nasılsın canım bebeyin nasıl ?
Kuzum ben iyiyim biraz daha bebeğimde iyi

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Her gebelik kişiye özeldir. Belirtiler de farklılık gösterir tabi ki. Benim 8. Haftadan sonra başladı ve 7. aya kadar sürmüştü
İlk gebelikde benimde son aylara kadar sürdü amma kaçta başladığını tam olarak hatırlamıyorum yazdığınız için teşekkür ederim 😊

Kuzum ben iyiyim biraz daha bebeğimde iyi
Çok şükür canım inşallah dahada iyi olursunuz🤲

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Her gebelik aynı olmaz canım benim 6. Hfatada başladı 18 e kadar devam etti aonra geçti. Sonradan 30. Haftada yenidwn inşallah hiç bi

Her gebelik aynı olmaz canım benim 6. Hfatada başladı 18 e kadar devam etti aonra geçti. Sonradan 30. Haftada yenidwn başladı
İnşallah herşey yoldundadır benim daha başlamadı arada çok az oluyor gibi yazığın için tesekkur ederim canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar