Burun kanaması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hira'mm tarafından oluşturulan Burun kanaması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,087 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Burun kanaması
Konbuyu başlatan Hira'mm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hira'mm

Hira'mm

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 14 haftalık hamileyim ve bugün durup dururken burnum kanadı sebebi ne olabilir sizce İlk kez böyle oldu

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 14 haftalık hamileyim ve bugün durup dururken burnum kanadı sebebi ne olabilir sizce İlk kez böyle oldu
Canim gecmis olsun. Tansiyonuna baktin mi? Bende o haftalardaydim bas agrisi ve burun içi kan basladi. Ama disa akmiyordu. Sonra doktora gittigimde tansiyonumu olctuler ve yuksek cikti sonra hastane yatisi vs kontrol derken tansiyon ilacina basldik. Ama benim 4-5 aydir burnumda kan devam ediyor hic gecmedi. Ama tansiyonumda normal. Ama ben 3. aydan beri burnumdan nefeste alamiyorum. Belki ondandir

Hira'mm

Kayıtlı Üye
rank
Normal bi durum hamilelikte olabilir hormonlardan kaynakli
Anladım canm sağol ilk defa öyle olunca korktm bnde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Normal canım benim de geçenlerde iki gece üst üste kanadı şimdilerde sıkıntı yok oluyor öyle gebelikte
Ne biıim cnm insan hamilelikte başı bile Ağrısa endişe ediyo biraz pinpirkli oluyoruz galiba Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi korusun sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah

Canim gecmis olsun. Tansiyonuna baktin mi? Bende o haftalardaydim bas agrisi ve burun içi kan basladi. Ama disa akmiyordu. Sonra doktora gittigimde tansiyonumu olctuler ve yuksek cikti sonra hastane yatisi vs kontrol derken tansiyon ilacina basldik. Ama benim 4-5 aydir burnumda kan devam ediyor hic gecmedi. Ama tansiyonumda normal. Ama ben 3. aydan beri burnumdan nefeste alamiyorum. Belki ondandi

Canim gecmis olsun. Tansiyonuna baktin mi? Bende o haftalardaydim bas agrisi ve burun içi kan basladi. Ama disa akmiyordu. Sonra doktora gittigimde tansiyonumu olctuler ve yuksek cikti sonra hastane yatisi vs kontrol derken tansiyon ilacina basldik. Ama benim 4-5 aydir burnumda kan devam ediyor hic gecmedi. Ama tansiyonumda normal. Ama ben 3. aydan beri burnumdan nefeste alamiyorum. Belki ondandi

Canim gecmis olsun. Tansiyonuna baktin mi? Bende o haftalardaydim bas agrisi ve burun içi kan basladi. Ama disa akmiyordu. Sonra doktora gittigimde tansiyonumu olctuler ve yuksek cikti sonra hastane yatisi vs kontrol derken tansiyon ilacina basldik. Ama benim 4-5 aydir burnumda kan devam ediyor hic gecmedi. Ama tansiyonumda normal. Ama ben 3. aydan beri burnumdan nefeste alamiyorum. Belki ondandir
Sağol canm dün kontrolüm vardı gittim tansiyonum biraz düşüktü bide kan tahlili yapıldı sonuçlarım daha çıkmadı Sanada çok geçmiş olsun

Sağol canm dün kontrolüm vardı gittim tansiyonum biraz düşüktü bide kan tahlili yapıldı sonuçlarım daha çıkmadı Sanada çok geçmiş olsun

Benim her gün kanıyor canım özellikle başım agridigi zaman rahat ol ciddi bişey değildir
Benimde dün bbaşım ağrıyodu belki ondanda olabilr inşlallah ciddi bişe deildr geçmiş olsun canım sanada

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.