Arkadaslar calpol ateş düşürücü tamam diş cıkaran bebeklere ağrı kesici olarak da verılıyor mu
M Mlk6 Kayıtlı Üye Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 244 13 Ağustos 2021 #1 Arkadaslar calpol ateş düşürücü tamam diş cıkaran bebeklere ağrı kesici olarak da verılıyor mu
A Ayşenur34 Kayıtlı Üye Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 223 13 Ağustos 2021 #2 Mlk6' Alıntı: Arkadaslar calpol ateş düşürücü tamam diş cıkaran bebeklere ağrı kesici olarak da verılıyor mu Genişletmek için tıkla ... Evet ztn ağrı kesici ateş düşürücü cnm verebilirsin
Mlk6' Alıntı: Arkadaslar calpol ateş düşürücü tamam diş cıkaran bebeklere ağrı kesici olarak da verılıyor mu Genişletmek için tıkla ... Evet ztn ağrı kesici ateş düşürücü cnm verebilirsin
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 13 Ağustos 2021 #3 Mlk6' Alıntı: Arkadaslar calpol ateş düşürücü tamam diş cıkaran bebeklere ağrı kesici olarak da verılıyor mu Genişletmek için tıkla ... Evet cnm verilir
Mlk6' Alıntı: Arkadaslar calpol ateş düşürücü tamam diş cıkaran bebeklere ağrı kesici olarak da verılıyor mu Genişletmek için tıkla ... Evet cnm verilir
M Mlk6 Kayıtlı Üye Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 244 13 Ağustos 2021 #4 Peki sıkıntı olur mu vucud İster mi bir kaç gün versem sizler verdınız mı kızlar
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 13 Ağustos 2021 #5 Mlk6' Alıntı: Peki sıkıntı olur mu vucud İster mi bir kaç gün versem sizler verdınız mı kızlar Genişletmek için tıkla ... Ben oglıma daima veriyordum bide eczanede bebe asprini suda ıslatıp veriyordum cnn
Mlk6' Alıntı: Peki sıkıntı olur mu vucud İster mi bir kaç gün versem sizler verdınız mı kızlar Genişletmek için tıkla ... Ben oglıma daima veriyordum bide eczanede bebe asprini suda ıslatıp veriyordum cnn
A Ayşenur34 Kayıtlı Üye Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 223 13 Ağustos 2021 #6 Mlk6' Alıntı: Peki sıkıntı olur mu vucud İster mi bir kaç gün versem sizler verdınız mı kızlar Genişletmek için tıkla ... Bn sürekli kızıma veriyordum cnm
Mlk6' Alıntı: Peki sıkıntı olur mu vucud İster mi bir kaç gün versem sizler verdınız mı kızlar Genişletmek için tıkla ... Bn sürekli kızıma veriyordum cnm
F Fadimana Kayıtlı Üye Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1,616 13 Ağustos 2021 #7 Mlk6' Alıntı: Arkadaslar calpol ateş düşürücü tamam diş cıkaran bebeklere ağrı kesici olarak da verılıyor mu Genişletmek için tıkla ... Evet veriliyor
Mlk6' Alıntı: Arkadaslar calpol ateş düşürücü tamam diş cıkaran bebeklere ağrı kesici olarak da verılıyor mu Genişletmek için tıkla ... Evet veriliyor
M Mlk6 Kayıtlı Üye Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 244 13 Ağustos 2021 #8 Uyku yapıyor mu calpol peki o kadar huzursuz ki bu ara belkı işe yarar
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 13 Ağustos 2021 #9 Mlk6' Alıntı: Uyku yapıyor mu calpol peki o kadar huzursuz ki bu ara belkı işe yarar Genişletmek için tıkla ... Olabilir benim oglum mayışıyordu onu içince
Mlk6' Alıntı: Uyku yapıyor mu calpol peki o kadar huzursuz ki bu ara belkı işe yarar Genişletmek için tıkla ... Olabilir benim oglum mayışıyordu onu içince
A Ayşenur34 Kayıtlı Üye Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 223 13 Ağustos 2021 #10 Mlk6' Alıntı: Uyku yapıyor mu calpol peki o kadar huzursuz ki bu ara belkı işe yarar Genişletmek için tıkla ... Yapar cnm kızım uyuyordu ilaç içtikten sonra
Mlk6' Alıntı: Uyku yapıyor mu calpol peki o kadar huzursuz ki bu ara belkı işe yarar Genişletmek için tıkla ... Yapar cnm kızım uyuyordu ilaç içtikten sonra