Canlar bakarmsnz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🌹🌹Meleğin annesi zehra🌹🌹 tarafından oluşturulan Canlar bakarmsnz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,141 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Canlar bakarmsnz
Konbuyu başlatan 🌹🌹Meleğin annesi zehra🌹🌹
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🌹🌹Meleğin annesi zehra🌹🌹

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar adetime 1 hafta varken test yaptım silik çıktı şimdi ise 4 gün var test yaptım 2sindd çok belirgin çıktı normsm diğilmi daha adetime 4 gün var pazartesi kan vercem
Cnm ne olur ne olmaz kan ver benim hamilelikten önceki ay teste ikinci silik çizgiyi gördüm bi saat sonra hasta oldum eşime de söylemiştim diye çok üzüldüm doktor kimyasal olabilir demişti ama sen ikinci kez gördüysen çift çizgiyi vardır İnşAllah 🙏

Cnm ne olur ne olmaz kan ver benim hamilelikten önceki ay teste ikinci silik çizgiyi gördüm bi saat sonra hasta oldum eşime de söylemiştim diye çok üzüldüm doktor kimyasal olabilir demişti ama sen ikinci kez gördüysen çift çizgiyi vardır İnşAllah 🙏
Canım bnm de aynı senin hesap oldu geçen ay 2. Çizgi gördüm sonra adet oldum şimdi bu ay gene 2. Çizgi endişeleniyorum

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Canım bnm de aynı senin hesap oldu geçen ay 2. Çizgi gördüm sonra adet oldum şimdi bu ay gene 2. Çizgi endişeleniyorum
O zaman vardır doktorum demişti kimyasal yaşamış olabilirsin diye sonraki ay da dört gün kala adete test yaptım pozitif çıktı kan verdim hcg 198di çok şükür şu an 34.haftadayız İnşAllah sana da nasip eder 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.