Canlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Gamze099 tarafından oluşturulan Canlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,210 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Canlar
Konbuyu başlatan Gamze099
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Gamze099

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 13 gün adetim gecikti idrar tesi yaptım bisi çıkmadı bu durumda olan oldumu 5 aylık evliyim daha

Gamze099

Kayıtlı Üye
rank
Son adet tarihin nedir canım
17 kasım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sabah ilk idrar le yaparsan kesin sonuç çıkar canım ama istersen aile hekimi kan tahlili yaptır gebelik için
3 kez yaptım aile hekiminnin yanına da gittim idrar tahlili yaptı bisi çıkmadı dedi 1 hafta sonra gel eğer hasta olmazsan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sabah ilk idrar le yaparsan kesin sonuç çıkar canım ama istersen aile hekimi kan tahlili yaptır gebelik için
3 kez yaptım aile hekiminnin yanına da gittim idrar tahlili yaptı bisi çıkmadı dedi 1 hafta sonra gel eğer hasta olmazsan

Ayşeburak

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 13 gün adetim gecikti idrar tesi yaptım bisi çıkmadı bu durumda olan oldumu 5 aylık evliyim daha
Cnm bende öyleydim ilk aylarimda 14 15gun geç geliyor du test yapıyordum çıkmıyordu kan tahlili veriyordum yine yok tu
Doktora gittim kistim olduğunu söylemişti
İki ay tedavi oldum tedavinin ikinci ayında gebe kaldım şu an 7aylik aylık evliyim 13+5 ikizlere hamileyim 🤗

Gamze099

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bende öyleydim ilk aylarimda 14 15gun geç geliyor du test yapıyordum çıkmıyordu kan tahlili veriyordum yine yok tu
Doktora gittim kistim olduğunu söylemişti
İki ay tedavi oldum tedavinin ikinci ayında gebe kaldım şu an 7aylik aylık evliyim 13+5 ikizlere hamileyim 🤗
Maşallah rabim kucağına almayı nasip etsin bende daha geçen ay gittim hastaneye hersey normal dedi 🤍

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar