Sorum var Canlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gözbebeğim tarafından oluşturulan Canlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 797 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Canlar
Konbuyu başlatan Gözbebeğim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ben hastaneye gittim özele kahve renkli akintim doktor bana motiflor gyno fitil verdi bide duphaston hapı aranızda bunları kullanan var mi bilgi verse ....bebek daha küçük kalp atışını duymadım..
Allahın izni ile birşey olmaz kuzum sen içini ferah tut sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin insallah Rabbim 🙏🤲🥰

Gözbebeğim

Kayıtlı Üye
rank
Allahın izni ile birşey olmaz kuzum sen içini ferah tut sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin insallah Rabbim 🙏🤲🥰
Amin inş
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben hastaneye gittim özele kahve renkli akintim doktor bana motiflor gyno fitil verdi bide duphaston hapı aranızda bunları kullanan var mi bilgi verse ....bebek daha küçük kalp atışını duymadım..
İnş canim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar