Çatlak 🙆‍♀️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan Çatlak 🙆‍♀️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 974 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çatlak 🙆‍♀️
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Şuan 30 haftaliqm tam yeni olusmus herhanqi bi catlaqm yok ilk qebeliqmden olan 2 tane catlaqm war qobüsumde. Baslarda bebek yaqsini sık kullanrdm 1 bucuk aydr kasintim oldukca kasimadan sürüyorum. We çatlak yok qozle qörülmeyn çatlak olamz herlde son 2 ayım kaldı bundan snra olurmu acaba. Sizlerde durum nedir 🤷‍♀️

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
Şuan 30 haftaliqm tam yeni olusmus herhanqi bi catlaqm yok ilk qebeliqmden olan 2 tane catlaqm war qobüsumde. Baslarda bebek yaqsini sık kullanrdm 1 bucuk aydr kasintim oldukca kasimadan sürüyorum. We çatlak yok qozle qörülmeyn çatlak olamz herlde son 2 ayım kaldı bundan snra olurmu acaba. Sizlerde durum nedir 🤷‍♀️
Benimde ilk gebelikten var şu anda 38 haftadayim kaşıntı da yok catlakta şükür 😊

Zümrüş

Kayıtlı Üye
rank
Valla benim göbeği bi görsen dünya haritası 🤣 ne sürdüysem fayda etmiyor birazda göbek yapısı ve ciltle alakalı , bazen böyle uzandığımda çıt çıt atıyor hala 😄 ama ne yapayım ben her şekilde mutluyum evlatlarımın canı sağolsun

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Valla benim göbeği bi görsen dünya haritası 🤣 ne sürdüysem fayda etmiyor birazda göbek yapısı ve ciltle alakalı , bazen böyle uzandığımda çıt çıt atıyor hala 😄 ama ne yapayım ben her şekilde mutluyum evlatlarımın canı sağolsun
Bazılarının öyle oluyormuş ewet ama insan bi acaip olmuyor deqil qörünce 🤭 siz böylede mutlu oluyrsanz ne mutlu size qercekten başka ne desem bilemdm 🤗🤍🌸
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amannn olsun canları sağolsun meleklerin onlar gelip geçici Şeyler ☺️😍
Amin insaAllah 🤲 olusuyor ama pek qectiqi söylenemez 🤭

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
🤣🤣

Canım benim ilk hamileliğimden var çatlaklarım hep hindistan cevizi yağı sürdüm düzenli ama fayda etmedi çatladı 😣 bakalım bunda da bebek yağı kullanıyorum dalinin bakalım bunda da catlayacakmi . Vala bunda da çatlarsa düşünemiyorum göbeğimin halini ya🤣🤣

Canım benim ilk hamileliğimden var çatlaklarım hep hindistan cevizi yağı sürdüm düzenli ama fayda etmedi çatladı 😣 bakalım bunda da bebek yağı kullanıyorum dalinin bakalım bunda da catlayacakmi . Vala bunda da çatlarsa düşünemiyorum göbeğimin halini ya🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar