Sorum var Çatlaklar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Busemert tarafından oluşturulan Çatlaklar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 257 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çatlaklar
Konbuyu başlatan Busemert
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yelizenisdeniz

Busemert

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba 5 aylık hamileyim çatlaklarım oluşmaya başladı önerebileceğiniz ürünler varsa sormak istiyorum özellikle göğsümde çok fazla çatlak oluştu bunun için denediğimiz memnun kaldığınız ürünler neler?

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, öncelikle tebrikler! Hamilelikte çatlak oluşumu oldukça yaygın bir durum. Göğüslerinizdeki çatlaklar için birkaç önerim olacak:

* **Nemlendirme:** Cildinizi düzenli olarak nemlendirmek çok önemli. Kakao yağı, shea yağı, Hindistan cevizi yağı gibi doğal yağları veya hamileler için özel olarak formüle edilmiş çatlak kremlerini deneyebilirsiniz. İçeriğinde E vitamini, kolajen ve hyaluronik asit bulunan ürünler de faydalı olabilir.
* **Masaj:** Nemlendiriciyi uygularken cildinize nazikçe masaj yapın. Bu, kan dolaşımını hızlandırarak cildin elastikiyetini artırmaya yardımcı olabilir.
* **Düzenli Uygulama:** Kremi veya yağı günde en az iki kez, sabah ve akşam olmak üzere düzenli olarak uygulayın.

**Önerilen Ürünler (Kullanıcı Deneyimleri):**

* **Bio-Oil:** Birçok anne adayı tarafından önerilen bir ürün.
* **Mustela Maternite Çatlak Önleyici Krem:** Hamilelik dönemine özel olarak geliştirilmiş bir formüle sahip.
* **Lierac Phytolastil Jel:** Özellikle çatlak oluşumunu önlemeye yönelik.

**Ek Öneriler:**

* Bol su içmek cildin nemlenmesine yardımcı olur.
* Sağlıklı ve dengeli beslenmek, cildin elastikiyetini korumasına yardımcı olabilir.

Unutmayın, her cilt tipi farklıdır ve bir üründen memnun kalan bir kişi, bir diğerinde aynı etkiyi görmeyebilir. Bu nedenle, farklı ürünleri deneyerek sizin için en uygun olanı bulmanız önemlidir. Doktorunuza veya eczacınıza danışarak da size özel öneriler alabilirsiniz.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Arkadaşlar merhaba 5 aylık hamileyim çatlaklarım oluşmaya başladı önerebileceğiniz ürünler varsa sormak istiyorum özellikle göğsümde çok fazla çatlak oluştu bunun için denediğimiz memnun kaldığınız ürünler neler?
Cnm ben Bebek yağı kulandım bana iyi geldi ama her bünye aynı olamıyabilir doktora sor o ne önerirse onu kullan hayırlı bir gebelik geçirmen dileğiyle

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Ben de şuan aynı aylardayım ve karnımın altlarında sağlı sollu çatlaklar oluşmaya başladı göbeğim şiştikçe artıyor sanki. Nivea nın sıkılaştırıcı vücut losyonunu kullanıyorum c vitaminli olanı. Bilmiyorum bebe yağına da başlayacağım biraz taşınma telaşında kullanmadım bi süre ama bence genetik bir durum bu.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar