Catlicam

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Haticegulasik01 tarafından oluşturulan Catlicam başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 927 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Catlicam
Konbuyu başlatan Haticegulasik01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Haticegulasik01

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Canim bende senin gibi yeni gebelerdenim. Acikcasi bu konularda fikrim yok ama kendimden birsey demek istiyorum. Glutenli seyler yedigim zaman benim midem asiri sisiyor yaniyor hatta kabizlik vs de oluyor. Ev tasinma doneminde yemek yapamadim surekli hazir veya pizza derken midem gobegimi gecti. Gerci ben süt icincede siser midem. İnan bir hafta dikkat et glutene sekerli seylere bak nasil yanman gececek. Gebelikten dolayi ekstra yanma oluyorsa bilmiyorum ama gastrite bagliysa gluten şeker li urunler pasta borek mayali seyler kizartmalar mahvediyor. İnan 10 yildir mide koruyucu iciyordum.

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
Canim bende senin gibi yeni gebelerdenim. Acikcasi bu konularda fikrim yok ama kendimden birsey demek istiyorum. Glutenli seyler yedigim zaman benim midem asiri sisiyor yaniyor hatta kabizlik vs de oluyor. Ev tasinma doneminde yemek yapamadim surekli hazir veya pizza derken midem gobegimi gecti. Gerci ben süt icincede siser midem. İnan bir hafta dikkat et glutene sekerli seylere bak nasil yanman gececek. Gebelikten dolayi ekstra yanma oluyorsa bilmiyorum ama gastrite bagliysa gluten şeker li urunler pasta borek mayali seyler kizartmalar mahvediyor. İnan 10 yildir mide koruyucu iciyordum.
Şekerli hicbirsey sevmiyorum ama hamur işini çok yiyorum türk kahveside içerim hergun hangisinden oldu bilmiyorum

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Şekerli hicbirsey sevmiyorum ama hamur işini çok yiyorum türk kahveside içerim hergun hangisinden oldu bilmiyorum
Canim her insanın vücudu ayri ama turk kahveside agritir. Suan miden baya hassas . Sen bak yarindan itibaren bol su iç. Kefir gebelikte sikintili mi bilmiyorum oda midrye çok iyi geliyor. Ekmek hamur işi kizartma kahve asla yeme sadece bir hafta dene cnm. Mesala benim midemi çiğ sogan ve çiğ yesil biberde mahveder. Böylelikle sana ne zararli bulursun canim.

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
Canim her insanın vücudu ayri ama turk kahveside agritir. Suan miden baya hassas . Sen bak yarindan itibaren bol su iç. Kefir gebelikte sikintili mi bilmiyorum oda midrye çok iyi geliyor. Ekmek hamur işi kizartma kahve asla yeme sadece bir hafta dene cnm. Mesala benim midemi çiğ sogan ve çiğ yesil biberde mahveder. Böylelikle sana ne zararli bulursun canim.
Demicem bakalım cvp için çok teşekkür ederim

Ayşenurr

Kayıtlı Üye
rank
15.4 günlük hamileyim Karnımin buymesi gerekirken migdemin sürekli şişmesi yanması duramıyorum karnından önde gidiyor
Türk kahvesi gebelikte önerilmiyor sana dokunan bence kahve hem zararlı ztn gebelikte içme onun yerine meyve suyu su falan tüket bnm de midem şişiyor sade soda iyi geliyo dene istersen Allah yardımcın olsun inşallah 🤲

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
15.4 günlük hamileyim Karnımin buymesi gerekirken migdemin sürekli şişmesi yanması duramıyorum karnından önde gidiyor
Şişme kısmı akşama doğru 3.5 aylık olmama rağmen 6 aylıkmis gibi gözüküyor bendede oluyor mide yanmasi için gaviscon şurup ya da rennie çiğneme tableti öneririm doktor değilim 😊 fakat ilk cocugumdada suanki gebeligimdede rennie kullanıyorum yemeklerden sonra 1 tane hiç bı zararını görmedim mide yanması geçiyor sen yinede doktoruna sor öyle kullan geçmişler olsun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar