Sorum var Çay tiryakisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ceroş tarafından oluşturulan Çay tiryakisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,798 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çay tiryakisi
Konbuyu başlatan Ceroş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar ben çok çay içiyorum ya açık içiyorum ve şekersiz ama çok içiyorum şimdiye kadar çok şükür bir sıkıntı olmadı ama niyeyse bir vicdan azabı çektim siz içiyor musunuz
Aslında vicdan yapacak bşr şey yok bebepe bir zararı da yok sadece senin kan değerlerin ile oynuyor bana ebemiz böyle demişti benim baş ağrısı ve dönmesi çok oluyordu bşr Karadenizli olarak bende çaya aşık biriyim 😂😂. İlk zamanlar sırf baş dönmesi ve ağrısı yüzünden çayı azalt günde 4 5 bardak içiyorsan 1 bardağa düşür demişgi benim için çok zor olmuştu ama acısını spm haftalar çıkardım hep 😂😂

Bedia demir

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben çok çay içiyorum ya açık içiyorum ve şekersiz ama çok içiyorum şimdiye kadar çok şükür bir sıkıntı olmadı ama niyeyse bir vicdan azabı çektim siz içiyor musunuz
Bende cok içiyorum cnm acık şekerli iciyorum içmedi zaman başım ağrıyor vallih

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
canim Azerbaycan en cok cay iclen ulkelerden biri insanlar gunde 10 bardakdan falza bele tukediyor hetta gebelerde cayin bir zarari yok bir tek benim sanirim cay icmeyen hafdada 1 kes fln icyorum

Tüm sayfalar yüklendi.