cevab yazin kizlar nolur

• Konbuyu başlatan Alina
  • Toplam 9 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Alina tarafından oluşturulan cevab yazin kizlar nolur başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 589 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı cevab yazin kizlar nolur
Konbuyu başlatan Alina
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alina
A

Alina

Guest
Doktor bu gün ultrasonda cocugun burnu cok kücük ve düz dedi bele sey yasayan varmi☹21

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Canım öncelikle hemen telaş etme kaç haftalıksın bi de yönlendirme yapmadıysa değişme ihtimali vardır belki de benim kızın yüzünü ben hala görmedim bak 32 bitecek 33 haftaya girecem burnunu ağzını göremedik belki benimkinde de vardır Allah büyük evham yapıp kendini strese sokma bence ❤️

Alina

Kayıtlı Üye
rank
Kaç haftalık sın csnım
21 haftalik
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım öncelikle hemen telaş etme kaç haftalıksın bi de yönlendirme yapmadıysa değişme ihtimali vardır belki de benim kızın yüzünü ben hala görmedim bak 32 bitecek 33 haftaya girecem burnunu ağzını göremedik belki benimkinde de vardır Allah büyük evham yapıp kendini strese sokma bence ❤️
21 haftalik İnçAllah düzelir🙏

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Doktor bu gün ultrasonda cocugun burnu cok kücük ve düz dedi bele sey yasayan varmi☹21
Cnm korkma aileden gelen bi durum olabilir endişe de etme benim kızımın da ağzı burnu küçücük önemli olan burun kemiğinin ölçümü onda sıkıntı yoksa korkma bi çok şey genetik olabiliyor burun küçüklüğü kafa büyüklüğü benzeri sen kontrollerini düzenli yaptır

Alina

Kayıtlı Üye
rank
21 haftalik İnçAllah düzelir🙏
Petanoloji ye qönderirse riskli qebeliqindr sadece dediyse qün qectikce düzelir Allah büyüktür içini karartma hemen kuşum
ırsi ola bilir dedi onun icin kan vermemi istedi

Riskli bu durum söyledi mi doktor kuzum
ırsi ola bilir dedi onun icin kan vermemi istedi tekrardan ultrasonda bakilicaq İnsAllah iyi olur🙏
Cnm korkma aileden gelen bi durum olabilir endişe de etme benim kızımın da ağzı burnu küçücük önemli olan burun kemiğinin ölçümü onda sıkıntı yoksa korkma bi çok şey genetik olabiliyor burun küçüklüğü kafa büyüklüğü benzeri sen kontrollerini düzenli yaptır
Cevab icin tesekkur ederim 🥰🙏

Tüm sayfalar yüklendi.