Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birçok şey gibi cigerde İlk 3 ay önerilmiyor.
Ama ben 2 aylık hamileyken doktoruma aynı soruyu sordum güzelce pişirilmesini isteyin birşey olmaz dedi.
Et v.b ürünlerin iyi pişmesi gerekiyormuş
Valla ben de öyle çok duydum ama malum gebelik dayanamadım yedim valla şimdilik bir sıkıntı olmadi şükür icim rahat etsin diyosan doktoruna danisabilirsin canim aşırıya kaçmamak kaydı ile yiyebilirsin bence
Ben kizimda haftada balik yiyordum bunda da yemek istiyorum dr a sordum balık yagi verdik zaten hamilelikte bazı balıklar tehlikeli dedi a vitamini olan bide icinde bi şey olan balıklar yeme dedi bilgisi olan varmi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben kizimda haftada balik yiyordum bunda da yemek istiyorum dr a sordum balık yagi verdik zaten hamilelikte bazı balıklar tehlikeli dedi a vitamini olan bide icinde bi şey olan balıklar yeme dedi bilgisi olan varmi
Bana ne elettiler nede yetiştiler leke kaliyor diye
Ya
Ya