Ciğer

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Selda mas tarafından oluşturulan Ciğer başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,160 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ciğer
Konbuyu başlatan Selda mas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BİRGÜL gözde
Kizlar merhabaaa Ciğer yemek sıkıntı oluşturur mu hamileyken
Birçok şey gibi cigerde İlk 3 ay önerilmiyor.
Ama ben 2 aylık hamileyken doktoruma aynı soruyu sordum güzelce pişirilmesini isteyin birşey olmaz dedi.
Et v.b ürünlerin iyi pişmesi gerekiyormuş

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Bana ne elettiler nede yetiştiler leke kaliyor diye
Kizlar merhabaaa Ciğer yemek sıkıntı oluşturur mu hamileyken
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ya
Hamileyken ciğere dokunursan leke olur bebekte derler ama ben aşermiştim ve yedim Bi güzel yani birşey olmadı 😊😊
Ben kizimda haftada balik yiyordum bunda da yemek istiyorum dr a sordum balık yagi verdik zaten hamilelikte bazı balıklar tehlikeli dedi a vitamini olan bide icinde bi şey olan balıklar yeme dedi bilgisi olan varmi

Ya
Hamileyken ciğere dokunursan leke olur bebekte derler ama ben aşermiştim ve yedim Bi güzel yani birşey olmadı 😊😊
Ben kizimda haftada balik yiyordum bunda da yemek istiyorum dr a sordum balık yagi verdik zaten hamilelikte bazı balıklar tehlikeli dedi a vitamini olan bide icinde bi şey olan balıklar yeme dedi bilgisi olan varmi

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Bana ne elettiler nede yetiştiler leke kaliyor diye

Ya

Ya

Haftada bir bazen iki yiyorum ben ama dip balıgı olmamalı bide mutlaka güvenilir yerden olmalı

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Haftada bir bazen iki yiyorum ben ama dip balıgı olmamalı bide mutlaka güvenilir yerden olmalı
Şimdi gittigimde soracam hangi balıklar yenmeli diye

Şimdi gittigimde soracam hangi balıklar yenmeli diye
Ha sey dedi canim cıva si cok olan balıklar varmis bunlar hamilelikte yenmemesi gerekenlermis beyaz balık alabalık uskumru nün civarı azmış

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar