Sorum var Çil sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Busratuna tarafından oluşturulan Çil sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 872 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çil sorunu
Konbuyu başlatan Busratuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Busratuna

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar merhaba
Çillerim gittikçe çoğalıyor önce takmıyordum ama herkes söylemeye başlayınca zıttıma gidiyor artık doğal önerebileceğiniz birşey varmı
Canım arkadaşım maydonoz ve limon suyunu birer yemek kaşığı karıştırıp çillerine lekelerine sürüyordu 15 dk bekletip ılık suyla yıkıyordu biraz etkisini gördü tabi bu kişiden kişiye değişir dene istersen

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Canım arkadaşım maydonoz ve limon suyunu birer yemek kaşığı karıştırıp çillerine lekelerine sürüyordu 15 dk bekletip ılık suyla yıkıyordu biraz etkisini gördü tabi bu kişiden kişiye değişir dene istersen
Teşekkür ederim canım deneyeceğim

A

Adsız anne adayı

Guest
Çil güneş sorunudur yaz aylarinda daha çok ortaya çıkar dışarı çıkarken güneş kremini kesinlikle sürmeyi ihmal etme başka da bir çözümü yok lazerle falan sildirme işlemi yapıyorlar ama dikkat edilmezse yeniden cikiyo onlarla barışık ol 🤗 beyaz tenlilerde daha çok var bende de var çünkü 😁

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum benimde ilk gebeliğimde et benleri çok çıkmıştı doğumda sonra geçmişti seninde geçer inşallah
Amin inşallah canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çil güneş sorunudur yaz aylarinda daha çok ortaya çıkar dışarı çıkarken güneş kremini kesinlikle sürmeyi ihmal etme başka da bir çözümü yok lazerle falan sildirme işlemi yapıyorlar ama dikkat edilmezse yeniden cikiyo onlarla barışık ol 🤗 beyaz tenlilerde daha çok var bende de var çünkü 😁
Ben orta tenliyim genelde de çıkıyor güneş kremini aksattım bu sefer havalardan dolayı birazda. Expigment iyi geliyor aslında ama hamilelikte zarar olur diye süremiyorum canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar