Çin takvimi

• Konbuyu başlatan Duygu Saylk
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Duygu Saylk tarafından oluşturulan Çin takvimi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 904 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çin takvimi
Konbuyu başlatan Duygu Saylk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mama
D

Duygu Saylk

Guest
Kızlar aranızda çin takviminden bebek cinsiyetine bakan, gerçekten tutan yada yanılma payı olan varmı ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Çoğu arkadaşım çevrem baya inanıyor bu yönteme çünkü hangisi makara olsun diye yapsa doğru çıkıyor :) ben yaptım kız görünüyor çin takviminde ama doktor 12 haftalıkken bakmıştı erkek demişti şuan 15 hastalığım henüz gitmedim gidicem bakalım ne dicek

...

Moderator
Mod
rank
Kızlar aranızda çin takviminden bebek cinsiyetine bakan, gerçekten tutan yada yanılma payı olan varmı ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Çoğu arkadaşım çevrem baya inanıyor bu yönteme çünkü hangisi makara olsun diye yapsa doğru çıkıyor :) ben yaptım kız görünüyor çin takviminde ama doktor 12 haftalıkken bakmıştı erkek demişti şuan 15 hastalığım henüz gitmedim gidicem bakalım ne dicek
Bende kız çıkmıştı erkek olacak.Rabbim gönlüne göre versin canım.☺️

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Banada kız demişti oğlum oldu o takvim yüzünden cinsiyeti belli olana kadar kim sorsa kızım olacak diyordum 😂😂

Aysima

Kayıtlı Üye
rank
Benim erkek çıkmıştı takvimde erkek gerçekten de. Annenin yaşına göre değiştiğini duymuştum

Mama

Kayıtlı Üye
rank
Benim kızımda tuttu, ikinci de kız gösteriyor ama nasip kısmet... Yalniz otomatik hesaplama yaparak bakın cin takvimine. Cunku dogum ayiniza gore yasiniza sayi eklemesi yapip oyle bakiyorsunuz

Tüm sayfalar yüklendi.