Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar az önce bir yerde okudum cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar eşin baska biri ile de cinsellik yaşaması sonucunda oluyormuş sizce böyle bisey varmidir
Kizlar az önce bir yerde okudum cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar eşin baska biri ile de cinsellik yaşaması sonucunda oluyormuş sizce böyle bisey varmidir
Hiç öyle bi yaşantı içinde olmadqmz için hiç bi bilqim yok açıkçası rabbim yaşatmasın da. Getinal bolqeni temiz tutmayıp nasıl mantr enfeksiyon kapiliyorsa. Erkekte cinsel orqanini temiz tutmuyrsa enfeksiyon oluşur buda ilişki sırasında size qecer mantıken böyle bnce
Canım kastettigin şey hpv gibi cinsel yolla bulaşan hastalıklar sa evet olabiliyor ama sadece cinsel birleşme ile değil öpüşme ile ilişki olmasa bile temasla bulaşıyor ama bu demek değil ki şu an var evlenmeden önce bile olmuş olsa virüs vücutta kalıyor
Evet canım hemde çok yaygın enfeksiyonlar ama herşeyi de buna bagalamamak gerekiyor hi ara bende pskolojiki bozmustum her enfeksiyon olduğumda akintimin rengi değiştiğinde araştırıyorum internwtten hep aynı sonuç birden fazla birliktelikler de oluyor diye okuyordum doktora gidince rahatladım en sonunda