Cinsel yolla bulasan enfeksiyon

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Melis123 tarafından oluşturulan Cinsel yolla bulasan enfeksiyon başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 623 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsel yolla bulasan enfeksiyon
Konbuyu başlatan Melis123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Smyrmry

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar az önce bir yerde okudum cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar eşin baska biri ile de cinsellik yaşaması sonucunda oluyormuş sizce böyle bisey varmidir
Hiç öyle bi yaşantı içinde olmadqmz için hiç bi bilqim yok açıkçası rabbim yaşatmasın da. Getinal bolqeni temiz tutmayıp nasıl mantr enfeksiyon kapiliyorsa. Erkekte cinsel orqanini temiz tutmuyrsa enfeksiyon oluşur buda ilişki sırasında size qecer mantıken böyle bnce

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar az önce bir yerde okudum cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar eşin baska biri ile de cinsellik yaşaması sonucunda oluyormuş sizce böyle bisey varmidir
Canım kastettigin şey hpv gibi cinsel yolla bulaşan hastalıklar sa evet olabiliyor ama sadece cinsel birleşme ile değil öpüşme ile ilişki olmasa bile temasla bulaşıyor ama bu demek değil ki şu an var evlenmeden önce bile olmuş olsa virüs vücutta kalıyor

Smyrmry

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım hemde çok yaygın enfeksiyonlar ama herşeyi de buna bagalamamak gerekiyor hi ara bende pskolojiki bozmustum her enfeksiyon olduğumda akintimin rengi değiştiğinde araştırıyorum internwtten hep aynı sonuç birden fazla birliktelikler de oluyor diye okuyordum doktora gidince rahatladım en sonunda 😂

Tüm sayfalar yüklendi.