Cinsiyet hkk

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esmaa tarafından oluşturulan Cinsiyet hkk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,090 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet hkk
Konbuyu başlatan Esmaa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esmaa

Esmaa

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar birsey merak ediyorum
Kiz bebegi bazen kordondan dolayi erkek gibi görüyorlar ultrasonda peki erkek bebegi nasil kız gibi görüyorlar cinsiyeti erkek olan bebege kız diye nasil tahmin yürütüyorlar acaba . Bende 23 hafta oldum dqha once net göremedi doktorlar insallah pazartesi kontrolum var kesin ogrenirim artik

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kiz bebegi bazen kordondan dolayi erkek gibi görüyorlar ultrasonda peki erkek bebegi nasil kız gibi görüyorlar cinsiyeti erkek olan bebege kız diye nasil tahmin yürütüyorlar acaba . Bende 23 hafta oldum dqha once net göremedi doktorlar insallah pazartesi kontrolum var kesin ogrenirim artik
Ayrıntılı ultrason yaptırmadınız mı haftanız uygun net gözükmesi lazım

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Pozisyon uygun değilse tahmin yürütüyordur canım ama detaylı da kesinleşir

Esmaa

Kayıtlı Üye
rank
Ayrıntılı ultrason yaptırmadınız mı haftanız uygun net gözükmesi lazım
Hayir yaptirmadim canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Pozisyon uygun değilse tahmin yürütüyordur canım ama detaylı da kesinleşir
Kiza bazen kordondan dolayi erkek diyorlarda erkege nasil kiz diyorlar anlamadim benimkini goremedi dokror uygun degil diye . Pazartesi ogrenicem insallah

Hiraninannesi

Kayıtlı Üye
rank
Bana ikili testi yapan doktor erkeğe benziyor demiştim sonra 5,5 aylık detaylı ultrasonda doktor kız olduğunu söyledi . Erken söyledikleri zaman yanılma payı oluyor muhakkak

Esmaa

Kayıtlı Üye
rank
Varmi fikriniz kizlar

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar