Cinsiyet icin yorum yapilan resim ekledim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Huru tarafından oluşturulan Cinsiyet icin yorum yapilan resim ekledim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,241 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet icin yorum yapilan resim ekledim
Konbuyu başlatan Huru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sha

Huru

Kayıtlı Üye
rank
Screenshot_20211101-202519_WhatsApp.jpg

Huru

Kayıtlı Üye
rank
Doktor bu resmi verip erkek dedi inanamadım başka doktora gittim ben göremedim falan dedi 2 çizgi görüyorum kıza benziyor dedi

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Resme çok güldüm ne yapıyorsun yavrum sen öyle 😂Allah bağışlasın olabiliyor cnm ben 14.haftada devlete gittim çıkık var erkek dedi aynı gün özele gittim üç çizgi var dedi kız dedi bide ikisi de aynı yeri gösterdi 😂biraz daha sabır et
Üç çizgi değişmiyor canım benim de öyle dedi kız erkekde oluşmuyor Muş o çizgi bide ozeldeki aletler devletten daha net gidenler bilir genelde yanilmazlar

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Ya o hal ne evladım 😅😅 maşallah erkek mi canım ben pek anlamam ama doğru görüyorsam bacakları açıp pipşyi göstermiş sanki 😅😅
Vallahi bende erkek sandım bakalım.ben en son 27.haftada ozel e gittim veeee evettt sonuç erkek geliyor dedi.rabbim sağlıkla kucagima aldirsin âmâ ağladım biraz eşim havalarda tabi rabbim evlatlarimizi korusun insallah

Tüm sayfalar yüklendi.