Cinsiyet ogrenme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lyl tarafından oluşturulan Cinsiyet ogrenme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 993 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet ogrenme
Konbuyu başlatan Lyl
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Selamin aleykum hayirli aksamlar kizlar tecrübeli olan annelerimize bir sorum olacak 14. Haftada bebeğin cinsiyetini devlet hastanesinde öğrenebiliyormuyuz?

Ayseosman

Kayıtlı Üye
rank
Ben 16 haftaligim bugün gittim öğrenmek için 18 19 dan önce göremeyiz bu ultrasonlarda dedi doktor

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Selamin aleykum hayirli aksamlar kizlar tecrübeli olan annelerimize bir sorum olacak 14. Haftada bebeğin cinsiyetini devlet hastanesinde öğrenebiliyormuyuz?
Ultrason cihazları çok iyi olmadığı için kesin bisey söylemez tahminde bulunur büyük ihtimalle

Ecrin an.2121

Kayıtlı Üye
rank
12 Ci haftada kız gibi görünüyor bı ay sonra netleşir dedi 17 Ci hadtdaa yine kız gibi görünüyor geleck ay net söylerim dedi 19 cu haftada yine kız gibi görünüyor hazırlık yapma ama net değil çünkü dedi şimdi 20 haftaligm detaylı ultrason bekliyorum

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Cnm doktorun görmesine cihaza ve doktora bağlı kimi 12.haftada söylüyo kimi gördüğü halde erken diyo sen şansını dene 😂

Tüm sayfalar yüklendi.