E Elfeyll Kayıtlı Üye Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 25 25 Haziran 2022 #1 Kız mı erkek mi Ekli dosyalar EEBA3786-04F2-4A10-9E2D-5B2FAF609708.jpeg 2.7 MB · Görüntüleme: 227
Y Yagmurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 187 25 Haziran 2022 #2 Elfeyll' Alıntı: Kız mı erkek mi Genişletmek için tıkla ... Bisey gordugumden degil ama erkek hissettim hayirlisi olsun sag saglim.insallah Oyla 0 Downvote
Elfeyll' Alıntı: Kız mı erkek mi Genişletmek için tıkla ... Bisey gordugumden degil ama erkek hissettim hayirlisi olsun sag saglim.insallah
A Ayshe❣️ Kayıtlı Üye Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2,771 25 Haziran 2022 #3 Elfeyll' Alıntı: Kız mı erkek mi Genişletmek için tıkla ... Hiç anlamam ama erkek mi acaba Oyla 0 Downvote
A Ayşe.nur Guest 25 Haziran 2022 #4 Elfeyll' Alıntı: Kız mı erkek mi Genişletmek için tıkla ... Erkek bence Oyla 0 Downvote
M Mutsuz kadın Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 1,284 25 Haziran 2022 #5 Elfeyll' Alıntı: Kız mı erkek mi Genişletmek için tıkla ... Pipisini görmedim bence kız ben öyle hissettim balımSağlıkla gelsin Oyla 0 Downvote
Elfeyll' Alıntı: Kız mı erkek mi Genişletmek için tıkla ... Pipisini görmedim bence kız ben öyle hissettim balımSağlıkla gelsin
💕MaSaLıM💕 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1,388 Konum Sivas 25 Haziran 2022 #6 Elfeyll' Alıntı: Kız mı erkek mi Genişletmek için tıkla ... Bence kız tatlım görür görmez öyle düşündüm hayırlısı ile gelsin kuzum❤ Oyla 0 Downvote
Elfeyll' Alıntı: Kız mı erkek mi Genişletmek için tıkla ... Bence kız tatlım görür görmez öyle düşündüm hayırlısı ile gelsin kuzum❤
E Elfeyll Kayıtlı Üye Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 25 25 Haziran 2022 #7 Herkese teşekkür ederm çoğunluk erkek dedi başka bir yerdede anket oluşturmuştum ordada erkek dıyenlerin sayısı fazlaydı Oyla 0 Downvote
Herkese teşekkür ederm çoğunluk erkek dedi başka bir yerdede anket oluşturmuştum ordada erkek dıyenlerin sayısı fazlaydı
A Ayshe❣️ Kayıtlı Üye Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2,771 25 Haziran 2022 #8 Saliş Ozi' Alıntı: Bence kız tatlım görür görmez öyle düşündüm hayırlısı ile gelsin kuzum❤ Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı ne ise o olsun aynen ama kız olsa süper olur benimki erkek ya her bebeği erkek tahmin ediyorum Oyla 0 Downvote
Saliş Ozi' Alıntı: Bence kız tatlım görür görmez öyle düşündüm hayırlısı ile gelsin kuzum❤ Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı ne ise o olsun aynen ama kız olsa süper olur benimki erkek ya her bebeği erkek tahmin ediyorum
💕MaSaLıM💕 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1,388 Konum Sivas 25 Haziran 2022 #9 Ayshe❣️' Alıntı: Hayırlısı ne ise o olsun aynen ama kız olsa süper olur benimki erkek ya her bebeği erkek tahmin ediyorum Genişletmek için tıkla ... benim bebis de kız ya tatlım aynj onun ultrasonuna benzettim sanirim bende ❤❤ Oyla 0 Downvote
Ayshe❣️' Alıntı: Hayırlısı ne ise o olsun aynen ama kız olsa süper olur benimki erkek ya her bebeği erkek tahmin ediyorum Genişletmek için tıkla ... benim bebis de kız ya tatlım aynj onun ultrasonuna benzettim sanirim bende ❤❤
E Elfeyll Kayıtlı Üye Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 25 25 Haziran 2022 #10 Ayshe❣️' Alıntı: Hayırlısı ne ise o olsun aynen ama kız olsa süper olur benimki erkek ya her bebeği erkek tahmin ediyorum Genişletmek için tıkla ... Sende atta bakayım kuzum ultrasyon resmını benzıyormu bakayım bi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Haziran 2022 Saliş Ozi' Alıntı: benim bebis de kız ya tatlım aynj onun ultrasonuna benzettim sanirim bende ❤❤ Genişletmek için tıkla ... Att bakayım bi kuzum Oyla 0 Downvote
Ayshe❣️' Alıntı: Hayırlısı ne ise o olsun aynen ama kız olsa süper olur benimki erkek ya her bebeği erkek tahmin ediyorum Genişletmek için tıkla ... Sende atta bakayım kuzum ultrasyon resmını benzıyormu bakayım bi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Haziran 2022 Saliş Ozi' Alıntı: benim bebis de kız ya tatlım aynj onun ultrasonuna benzettim sanirim bende ❤❤ Genişletmek için tıkla ... Att bakayım bi kuzum