Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canim ekranda görsem kemik yapisindan tahmin yuruteebilirim ama arkasi donuk fotoğraf lardada biliyorsunuz ekrandaki gibi net olmuyor Rabbim onlu'e göre verir inşallah
Canim ekranda görsem kemik yapisindan tahmin yuruteebilirim ama arkasi donuk fotoğraf lardada biliyorsunuz ekrandaki gibi net olmuyor Rabbim onlu'e göre verir inşallah
Net belli olmuştur aslında cinsiyeti ama göstermiyor, naz yapıyor demek minnoş resimde bişey belli olmuyor canım Allah gönlüne göre versin, bi daha gittiğinde öğrenirsin inşallah
Oğlanların da utangacı var demek kien son 12 haftalıkken gıtmıstık o zamanda kıpır kıpırdı erken diye bişey demedı doktor bu sefer de kahvaltı yapmadan gıttım test falan yapılırsa diye bana küstü galiba aç olunca dönmedi hic merakla gıtmıstk bu sefer ögrenırız diye yine ögrenemedik
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Net belli olmuştur aslında cinsiyeti ama göstermiyor, naz yapıyor demek minnoş resimde bişey belli olmuyor canım Allah gönlüne göre versin, bi daha gittiğinde öğrenirsin inşallah
Aynen belli olmustur aslında canım ama sırtını dönmustu uğraştı doktor ama dönmedi doktor da diyo aç olunca küsmüş anneye diye bidahaki kontrole tatlı bişeyler yiyip gel dedi. İkili taramam temiz cıkmıstı canım üçlü taramaya gerek duymadı doktor isterseniz yapalım ama yanılma payı çok oluyo kafanız karısmasın falan dedı bizde yaptırmadık. Sen yaptırmıs mıydın sonradan da kararsız kaldım acaba yaptırsa mıydım diye. 1 ay sonra kemik yapısı falan incelenecek ayrı bi doktora gidecegim detaylı tarama yapılacak öyle olunca üçlü taramayı yaptırmadık