Sorum var Cinsiyet yorumu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Silinenhesap tarafından oluşturulan Cinsiyet yorumu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 556 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet yorumu
Konbuyu başlatan Silinenhesap
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Kızım olsun istiyorum ne zaman olabilir adet öncesi sonrası
Bnde sandım ki ultrason kağıdı gösterip cinsiyet yorumu yaptıracak bize🙄Rabbim nasip etsin ne diyim..Bizim elimizde olan bisey değil ki canım Rabbim hangisini nasip ederse o
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bunun adet öncesi yada sonrası ile bir alakası yok canım ne yazık ki kaderimizde ne varsa o . Rabbim hakkında hayırlısını sağ Salim nasip etsin inşallah 🙏🏻
Ayşenur um günaydın 💕😘

Kız bizimkiler yine aynı pozisyondalarr😅😅😅😅😅🤣🤣😘

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Kızım olsun istiyorum ne zaman olabilir adet öncesi sonrası
Valla cinsiyeti erkek belirler o da hangi spermin yumurtayı döllediğiyle alakalı keşke çocuk yapmadan önce biraz bilgi sahibi olsanız bunu bile bilmeden çocuk yapanları gördükçe memlekete inancım yokoluyor iyice 🥲

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Valla cinsiyeti erkek belirler o da hangi spermin yumurtayı döllediğiyle alakalı keşke çocuk yapmadan önce biraz bilgi sahibi olsanız bunu bile bilmeden çocuk yapanları gördükçe memlekete inancım yokoluyor iyice 🥲
Olsun inancın yok 😂😂. Ben o inancı çoktan kaybettim hazalım 😂😂

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Olsun inancın yok 😂😂. Ben o inancı çoktan kaybettim hazalım 😂😂
Herkesin elinde de telefon tak diye bilgiye erişim var 😅 bizim zamanımızda açar ansiklopediden arar bulur bulamazsak kütüphaneye bile gider de üşenmez bakardık 🤦🏻‍♀️ Kimse ne yaptığının farkında değil herkes otomatik pilotta gidiyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Herkesin elinde de telefon tak diye bilgiye erişim var 😅 bizim zamanımızda açar ansiklopediden arar bulur bulamazsak kütüphaneye bile gider de üşenmez bakardık 🤦🏻‍♀️ Kimse ne yaptığının farkında değil herkes otomatik pilotta gidiyor
😂😂evet ya insanlar artık araştırmayı, okumayı, helede en çok kadınlarımız kendi vücudunu tanımaya çalışmayı bıraktı 🤦🏻‍♀️. O kadar bilgisiz insan var ki kadın olup vücut hatlarını dahi sayamayan bazen çok üzülüyorum bu duruma . Önce kendini tanımalı insan bence sonra evlilik yoksa zor yani

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
N
Nasıl güzel konuşuyorsun yaa tam kafa denklik insansın 🥰🥰

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.