Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Merve dilan tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,132 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Merve dilan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve dilan

Merve dilan

Kayıtlı Üye
rank
Meraba kizlar 19 haftalik hamileyim cinsiyete erkek dedi bir daha utrasona giremeyecegim. Alisveris yapacagim bebegim icin bir daha degismez deyilmi yanilma payi varmi ?

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Meraba kizlar 19 haftalik hamileyim cinsiyete erkek dedi bir daha utrasona giremeyecegim. Alisveris yapacagim bebegim icin bir daha degismez deyilmi yanilma payi varmi ?
Oqlumu 11 haftalikken öqrenmstim dewlette şartlar oyleydi deqismedi kuşum. Kızımı 18+4te öqrendim erken söylenmiyorms oda deqsmedi çok şükür. Deqsme payı olcaqini düşünmüyorum 5 ayına qun alms bebek 🌹

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Degisebiliyor malesef.. malesef bunu yasayan kadinlar oldugu gibi.. soylenenlerin dogru ciktigida olabiliyor.. 19 hafta aslinda cokda erken sayilmaz ama yinede hep bir ihtimal var malesef yanilma payi konusunda.. teyzemde doguma kadar erkek dediler , o donemlerdede mavi cok modaydi gitti esyalarini tamamladi ve kizi dunyaya geldi, herkes icin bir şoktu.. ama bu en az gorulen ihtimaller arasinda tabii.. yani degiskenlik gosterebiliyor malesef :( keske teknoloji caginda yasiyoruz dedikleri kadar cihazlarida ilerlemis bir boyutta olsa..

Merve dilan

Kayıtlı Üye
rank
Oqlumu 11 haftalikken öqrenmstim dewlette şartlar oyleydi deqismedi kuşum. Kızımı 18+4te öqrendim erken söylenmiyorms oda deqsmedi çok şükür. Deqsme payı olcaqini düşünmüyorum 5 ayına qun alms bebek 🌹
Ben yurt disinda yasiyorum ve 1 defa girebiliyosun utrasona . Alisveris yapmak icin kararsiz kaldim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Degisebiliyor malesef.. malesef bunu yasayan kadinlar oldugu gibi.. soylenenlerin dogru ciktigida olabiliyor.. 19 hafta aslinda cokda erken sayilmaz ama yinede hep bir ihtimal var malesef yanilma payi konusunda.. teyzemde doguma kadar erkek dediler , o donemlerdede mavi cok modaydi gitti esyalarini tamamladi ve kizi dunyaya geldi, herkes icin bir şoktu.. ama bu en az gorulen ihtimaller arasinda tabii.. yani degiskenlik gosterebiliyor malesef :( keske teknoloji caginda yasiyoruz dedikleri kadar cihazlarida ilerlemis bir boyutta olsa..
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

O zman bende ortak renkler alayim 1 2 aylik bebeklee icin olmadi dogdan sonra gerisini tamamlarim . Cunki bnde duydum degistigi bazen yanlis bakildigini ve 1 defa girdigim icin tereddutte kaldim acikcasi

Merve dilan

Kayıtlı Üye
rank
Canım bence şimdiden alış veriş yapma 7yada8 ayda yap o zamana kadar net beli olur
7 ve 8 de ultrasona giremeyecegim ki belli de olsa bilemicem o yuzden dogumu beklemeye karar verdim . Yurt disindayim ve 1 defa girebiliyosun burda utrasona . Iki gun once girdim 19 haftalik erkek dedi . Benimde icim rahat etmiyo bidaha giremeyecegim icin komple alisveris yapmiyim diyorum.

Tüm sayfalar yüklendi.