Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kübra 🙊🙉🙈 tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,157 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Kübra 🙊🙉🙈
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3 çocuk annesi

Kübra 🙊🙉🙈

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar şimdi hastaneye gittiğim zaman ultrason da bebek yüz üstü pozisyon da sizde öyle olan var mıydı cinsiyet ne oldu 14 haftalik şu an ❤️🤔(TEŞEKKÜRLER )

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar şimdi hastaneye gittiğim zaman ultrason da bebek yüz üstü pozisyon da sizde öyle olan var mıydı cinsiyet ne oldu 14 haftalik şu an ❤️🤔(TEŞEKKÜRLER
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim 14 erkek 15-16-17-19 erkek 21 kız hatta 20 mi ne hatırlayamadım ama böyle bir durum ile karşı karşıya geldim 😃Sağlıklı olsunlarla ne olurlarsa olsunlar sabiler ❤️

Kübra 🙊🙉🙈

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim 14 erkek 15-16-17-19 erkek 21 kız hatta 20 mi ne hatırlayamadım ama böyle bir durum ile karşı karşıya geldim 😃Sağlıklı olsunlarla ne olurlarsa olsunlar sabiler ❤️
Aaaaaa gerçekten mi kız ne değişik olmuş 😊🙃vallahi ben 14 haftalik gittim kız dedi büyük ihtimal le ben de artık kız diye hazırladım kendimi acaba değişir mi

Tüm sayfalar yüklendi.