Sorum var Cinsiyet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecrinbulut tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,069 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan ecrinbulut
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Adıgüzel

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar iyi geceler Diyarbakır merkezde oturuyorum benim 3 kızım var 4 cuye hamileyim 12+4 günlük bugün özel hastaneye gittim doktor kıza benzettim dedi sizce bu kadar çabuk belli olurmu yada yanılma olabilir mi
İyi geceler kuzum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin İnşaAllah Rabbim gönülüne göre versin İnşaAllah 🙏🤲 kuzum bazen yanılmalar ola biliyor 16hafdadan sonra daha net belli oluyor ama mesela bende 13 hafda da üçlü teste doktorum tahminde bulundu sonradan deyişmdi doktor doktorada fark var

ecrinbulut

Kayıtlı Üye
rank
İyi geceler kuzum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin İnşaAllah Rabbim gönülüne göre versin İnşaAllah 🙏🤲 kuzum bazen yanılmalar ola biliyor 16hafdadan sonra daha net belli oluyor ama mesela bende 13 hafda da üçlü teste doktorum tahminde bulundu sonradan deyişmdi doktor doktorada fark var
Allah razı olsun teşekkür ederim hep dua ediyorum hayırlısı olsun

Adsız anne adayı

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar iyi geceler Diyarbakır merkezde oturuyorum benim 3 kızım var 4 cuye hamileyim 12+4 günlük bugün özel hastaneye gittim doktor kıza benzettim dedi sizce bu kadar çabuk belli olurmu yada yanılma olabilir mi
Yanılma olabilir 16haftadan sonra biraz daha net oluyor diye biliyorum bana da aynı zamanlarda kız demişti ama garanti 16da söylerim demişti yine kız oldu 😊

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Bazan yanilma ola biliyor 12 hafdada cinisyet beli oluyor amma yanilma oluyor bazi halarda

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar