Sorum var Cinsiyet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Berna taskin tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 875 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Berna taskin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Berna taskin

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Hurafelere inanma bence göremediyse bir dahakine çikolata ye hareket eder gösterir, doktorun bile baktığı halde bir şey diyemiyorsa kulaktan dolma şeylerle heveslenme sonra hayal kırıklığına uğrarsın

Berna taskin

Kayıtlı Üye
rank
Hurafelere inanma bence göremediyse bir dahakine çikolata ye hareket eder gösterir, doktorun bile baktığı halde bir şey diyemiyorsa kulaktan dolma şeylerle heveslenme sonra hayal kırıklığına uğrarsın
Cnm doktor zaten dedi kendini göstermiyor dedi kızlar kendini normalde göstermez bende merak. Ediyorum size bi danışmak istedim

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Cnm doktor zaten dedi kendini göstermiyor dedi kızlar kendini normalde göstermez bende merak. Ediyorum size bi danışmak istedim
Gitmeden önce kahveyle çikolata ye canım o zaman hareketli oluyor doktor görebiliyor zaten senin detaylıya az kalmış detaylıda belli oluyor çok az bi yanılma payı oluyor.Bana kız dediler mesela, doğumda aneztezi doktoru erkekti di mi dedi, ben de kız demişlerdi erkek miymiş dedim, yanlış mı gördüm ben o zaman dedi.Dünyam başıma yıkıldı kız çok istiyordum meğerse yanlış görmüş kızım oldu, sana da onun için diyorum odaya çıkana kadar herkese kız mı erkek mi diye sorup durdum sıkıntıya girdim

Tüm sayfalar yüklendi.