• Konbuyu başlatan 2 kız annesi
  • Toplam 13 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2 kız annesi tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 894 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan 2 kız annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123
2

2 kız annesi

Guest
11 haftalık hamileyim doktor bugün%70 kız dedi siz de böyle olup cinsiyet değişikliği oldu mu

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
11 hafta biraz erken sanki ama bazı doktorlar anlıyorda bizdede tam tersi 13 haftada erkek dedi 15 de Kız denildi 😊

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
11 haftalık hamileyim doktor bugün%70 kız dedi siz de böyle olup cinsiyet değişikliği oldu mu
11 hafta çok erken tahmin etmesi bile hatalı ayrıntılı ultronsana kadar beklenmeli net cevap için bence alışveriş vs. Yapmayın oğlumda hemen söylemişti aynı doktor 4 yıl sonra kızımı da erken tahmin etmiş oldu ama yine de bekledim şimdi kız eminiz 😊

meryelanil

Kayıtlı Üye
rank
İki hamileligimdede 12 haftada kiz dendi tabi yinede bekleyin dedi doktorum bisey almayin ama ikiside degismedi ole devam etti genel olarak degismiyor pek ama siz yinede en azindan 16 ya kadar bekleyin

2

2 kız annesi

Guest
11 hafta biraz erken sanki ama bazı doktorlar anlıyorda bizdede tam tersi 13 haftada erkek dedi 15 de Kız denildi 😊
Valla canım önce sağlık istiyorum ama iki kızım var çok şükür bu da erkek olsaydı diye içimden geçmedi değil bakalım hayırlısı doktor genelde yanilmam dedi yine de hazırlık yapma bekle net soyleyene kadar dedi bakalım hayırlısı rabbim gonlumuze göre versin inşallah

2

2 kız annesi

Guest
11 hafta çok erken tahmin etmesi bile hatalı ayrıntılı ultronsana kadar beklenmeli net cevap için bence alışveriş vs. Yapmayın oğlumda hemen söylemişti aynı doktor 4 yıl sonra kızımı da erken tahmin etmiş oldu ama yine de bekledim şimdi kız eminiz 😊
Doktor çok emin konuştu ya yanilmam dedi ilk kez gidiyorum çok iyi doktor yine de bekle dedi net soyleyene kadar canım bakalım hayırlısı 😌

Tüm sayfalar yüklendi.