Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebeğim Büyürken
Çocugunu Sünnet ettirecek arkadaslara..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ciçiş örgüler" data-source="post: 213828" data-attributes="member: 2983"><p>Yok genel anestezi veriyorlar zaten sünnet ten önce. Damaryolunu acana kadar cocuk bagırmış tutamamışlar öyle dediler artık günahları boyunlarına. Eşim cıldırmıstı zaten önüne doktor ebe hemşire kim geldiyse bagırdı çagırdı zaptedemedim hem cocuk hem adam baska da kimse yoktu zaten yanımızda</p><p>[automerge]1647761971[/automerge]</p><p></p><p>Bmm ablamda öle yaptı cnm biz bçle olacağını bilemedik yoksa bnede 40 lıyken yaptırırdım</p><p>[automerge]1647762213[/automerge]</p><p></p><p>Yok cnm ben zaten agızımın payını aldım kac ay sürdü bu travmayı atlatmamız sana anlatamam. Zaten daha da cocuk mocuk düşünmüyom 2 kız bi oğlan allahım saglık versin yeter</p><p>[automerge]1647762259[/automerge]</p><p></p><p>Valla 6 aydan önce yaptırın derim hatta 40 lı daha ii oluyo uyusturmuyolar bile</p><p>[automerge]1647762403[/automerge]</p><p></p><p>Aynen bizde de travma yasattılar eşimle geceleri hiç uyumadık agladık hep hala aklıma gelince gözlerim doluyo. Tskler cnm. Ben cok pişman oldum zaten bebekken yaptırmadıgıma. Ama böle olacağını bilemedik</p><p>[automerge]1647762505[/automerge]</p><p></p><p>Yok cnm tam uyutuyolar da bnmki uyuyana kadar hırpalanmış bi de sünnetten spnra pipisini görünce cok kötü oldu</p><p>[automerge]1647762572[/automerge]</p><p></p><p>Of hiç sorma nurcum yaa o öle kapıdan girdi hemşirenin kucagında gitti ya bem mahvoldum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ciçiş örgüler, post: 213828, member: 2983"] Yok genel anestezi veriyorlar zaten sünnet ten önce. Damaryolunu acana kadar cocuk bagırmış tutamamışlar öyle dediler artık günahları boyunlarına. Eşim cıldırmıstı zaten önüne doktor ebe hemşire kim geldiyse bagırdı çagırdı zaptedemedim hem cocuk hem adam baska da kimse yoktu zaten yanımızda [automerge]1647761971[/automerge] Bmm ablamda öle yaptı cnm biz bçle olacağını bilemedik yoksa bnede 40 lıyken yaptırırdım [automerge]1647762213[/automerge] Yok cnm ben zaten agızımın payını aldım kac ay sürdü bu travmayı atlatmamız sana anlatamam. Zaten daha da cocuk mocuk düşünmüyom 2 kız bi oğlan allahım saglık versin yeter [automerge]1647762259[/automerge] Valla 6 aydan önce yaptırın derim hatta 40 lı daha ii oluyo uyusturmuyolar bile [automerge]1647762403[/automerge] Aynen bizde de travma yasattılar eşimle geceleri hiç uyumadık agladık hep hala aklıma gelince gözlerim doluyo. Tskler cnm. Ben cok pişman oldum zaten bebekken yaptırmadıgıma. Ama böle olacağını bilemedik [automerge]1647762505[/automerge] Yok cnm tam uyutuyolar da bnmki uyuyana kadar hırpalanmış bi de sünnetten spnra pipisini görünce cok kötü oldu [automerge]1647762572[/automerge] Of hiç sorma nurcum yaa o öle kapıdan girdi hemşirenin kucagında gitti ya bem mahvoldum [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebeğim Büyürken
Çocugunu Sünnet ettirecek arkadaslara..