Sorum var Çok korkuyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde bebeğimlegüzel tarafından oluşturulan Çok korkuyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 786 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çok korkuyorum
Konbuyu başlatan bebeğimlegüzel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

bebeğimlegüzel

Kayıtlı Üye
rank
Bu aralar geceleri tüm vücudumu kaşıntı tutuyor internetten baktım bazı kanser türleri gece kaşıntı yapabilirmjş çok korkuyorum kanser falan olabilir mi

bebeğimlegüzel

Kayıtlı Üye
rank
Canım nette yazan herşeye inanma lütfen kendini de boş yere strese sokma cildiye doktoruna randevu alıp gitmen daha iyi olur belki biseyler alerji yapıyordur
İnşallah öyledir yaa biraz pimpirikliyim ben hemen kötü şeyler düşünüyorum bu arada Allah razı olsun dünden beridir bir cevap bekliyordum teşekkür ederim yazdığın için bir nebze rahatladım ❤️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bu aralar geceleri tüm vücudumu kaşıntı tutuyor internetten baktım bazı kanser türleri gece kaşıntı yapabilirmjş çok korkuyorum kanser falan olabilir mi
Gece başlayan kaşıntı genel olarak uyuz oluyor canım sana tavsiyem dermatoloji bölümüne gitmen ve evdeki her şeyi yıkaman. Ahşap olan her şeyi güzelce sil . Geçmiş olsun bebeğine dikkat et onada geçmsin
Bu aralar geceleri tüm vücudumu kaşıntı tutuyor internetten baktım bazı kanser türleri gece kaşıntı yapabilirmjş çok korkuyorum kanser falan olabilir m

prenses annesi 🌟

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah öyledir yaa biraz pimpirikliyim ben hemen kötü şeyler düşünüyorum bu arada Allah razı olsun dünden beridir bir cevap bekliyordum teşekkür ederim yazdığın için bir nebze rahatladım ❤️g

İnşallah öyledir yaa biraz pimpirikliyim ben hemen kötü şeyler düşünüyorum bu arada Allah razı olsun dünden beridir bir cevap bekliyordum teşekkür ederim yazdığın için bir nebze rahatladım ❤️
Gönlünü ferah tut canım Allah'ın izniyle hiç bişey çıkmaz 🤗🤲🏻 rica ederim canım ne demek doktordan sonra yaz buraya güzel haberlerini bekliyorum 🤗

bebeğimlegüzel

Kayıtlı Üye
rank
Gönlünü ferah tut canım Allah'ın izniyle hiç bişey çıkmaz 🤗🤲🏻 rica ederim canım ne demek doktordan sonra yaz buraya güzel haberlerini bekliyorum 🤗
İnşallah ☺️tabii ki haber veririm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gece başlayan kaşıntı genel olarak uyuz oluyor canım sana tavsiyem dermatoloji bölümüne gitmen ve evdeki her şeyi yıkaman. Ahşap olan her şeyi güzelce sil . Geçmiş olsun bebeğine dikkat et onada geçmsin
Ay inşallah değildir yaaa bebeğime geçerse büyük sıkıntı 😟

Suan uyuz yaygin ve oda geceleri cok kasinti yapiyor gecirdigimz icin biliyorum bi cildiyeye gidin gerekli ilaclari verirler g.olsun
Peki başka bir belirti var mı kızarıklık kabarık vs.

Suan uyuz yaygin ve oda geceleri cok kasinti yapiyor gecirdigimz icin biliyorum bi cildiyeye gidin gerekli ilaclari verirler g.olsun
Kaşıntıyı bana sor yıllardır kasiniyorummm Deli gibi
Hiç doktora gittiniz mi ?

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah ☺️tabii ki haber veririm

Hiç doktora gittiniz mi ?
Stresten canım hersene ben rahaysuz olurum vurdum kasinmsktan yara olur kurdeşen hastalığı ilaç aliyorum

Tüm sayfalar yüklendi.